- 29 Ekim 2019
- 208
- 125
- 18
- 30
- Konu Sahibi melekanesi
-
Evet çok silik bi çizgi bende gördümKızlar merhaba son 4 gündür ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce bugün gebelik testi yaptım.
Son adet tarihim 29 Mart. Adetim düzensiz. Ama döngüm genelde 30 gün aslında 29 Nisanda adet olmam gerekiyor.
Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum.
Gebelikte testinin markası erken gebelik testi predictor.
Bakar mısınız?
[url=https://hizliresim.com/egafDh]
Var canım hayırlı olsunKızlar merhaba son 4 gündür ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce bugün gebelik testi yaptım.
Son adet tarihim 29 Mart. Adetim düzensiz. Ama döngüm genelde 30 gün aslında 29 Nisanda adet olmam gerekiyor.
Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum.
Gebelikte testinin markası erken gebelik testi predictor.
Bakar mısınız?
[url=https://hizliresim.com/egafDh]
İnşallah canımVar canım hayırlı olsun
İnşallah doğrudurEvet çok silik bi çizgi bende gördüm ☺
İnşallahİnşallah doğrudur
İnşallahBence var. Yarin sabah ilk idrarla tekrar test yap bence
Sahur sebebiyle öğle ya da ikindi yapsın benceBence var. Yarin sabah ilk idrarla tekrar test yap bence
O zaman daha net cikar tabi. Ama ben olsam bekleyemezdim :)İnşallah
Adet günümde yapsam diyorum. Daha belirgin olur belki.
Slm cnm evet var çok daha yeni haftaya tekrar dene bu kez b8raz daha koyu çıkacaktırİnşallah doğrudur
Aslında bilmiyorum canım.Yumurtlama tam olarak ne zaman oldu? Testte gebe olduğunuz gözüküyor, İnşâAllâh öyledir
17 -18 de pik yapmış sanki, daha sonra 22 de tekrar koyulasmis hamilelikten mi acabaAslında bilmiyorum canım.
Testlerim
İnan bende bilmiyorum. Anlamadım17 -18 de pik yapmış sanki, daha sonra 22 de tekrar koyulasmis hamilelikten mi acaba
İnşallahSabah ilk. Idrar ile tekrar yap zaten varsa çizgi daha koyu çıkar anlarsın ordan hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Canım sahurdan sonra uyudum. Öğlen kalkınca ilk idrarla yaptım.Sahur sebebiyle öğle ya da ikindi yapsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?