• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Ay kesin bilgi değil tabi ama bu kadar minikken hissedilirse erkek derler annem hep derdi abin 40 günlükken oynadı damar atar gibi ama sen 7. Ayda oynadın diye o zmanlar ultrason mu vardı böyle biliyoduk cinsiyeti diye
Aaa ilk kez duydum kız bunu

Kız nerden nası bakılıyor bu çok merak ettim
Çin takvimi yazarsan googla ordan hesaplama tarzı bişey yapılıyor canım 😂 hatta insanlar çim takvimine göre bile bebek yapıyolarmış ya cinsiyet için öyle duymuştum 😅
Çok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canım 😂 baya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım 😂😂

Ay Duyguş senin de erkek çıktı yaa 😂😂😂 hayırlısı olsun diyelim bakalım gerçek mi bunlar shhshssh
Kız bazı sitelerde kız bazılarında erkek diyor neye göre hesaplıyor acaba ne tuhaf

Eklentiler

• IMG_8387.png
    IMG_8387.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 20
Kız bazı sitelerde kız bazılarında erkek diyor neye göre hesaplıyor acaba ne tuhaf
Heh bu işte baktığım yer benim de 😂 ne bileyim anlamadım bu sayfa daha açıklamalı ama böyle çok detaylı çin takviminş anlatmış iknalı sjshshsh

Kızlar bişey sorcam ben sabahları matcha içiyordum , şimdi bazı yerlerde günde bir bardak içilebilir sorun yok yazıyor bazı yerlerde tüüü kakaa sakın içilmesin diyor :skandal: :halay:
Sizlerden bilgisi olan var mı? Bu konuyla alakalı.

Çok sayfalarda var ama ben bi doktorun sayfasını buldum ondan baktım canım 😂 baya bilimsel gibi açıklamalı filan şeyler yazılmış bi tık inandırıcı geldi diğer sayfalara oranla shshdhdh ama bakalım 😂😂
Kızlar ben gebelikten şüphe ediyodum ama test yapmamıştım adet günümde yapacaktım az önce kahverengi bı akıntım oldu adet gibi değil çok korkuyorum olmadı mi yani gebe degilmiyim

Back