- 15 Nisan 2010
- 47
- 14
- 288
Doktor yoktu kan veremedim tekrar test aldımMerh
Merhaba nasıl gidiyor
Merak ettim durumlar ne acaba mısafrlerm vardı hıc giremedimDoktor yoktu kan veremedim tekrar test aldımartı med markaydı çok geç silik çıktı. Ds sağlık gebelik testi daha hassas ve hızlı sonuç veriyor onu anlamış oldum. Artı med herhalde 5 haftalıktan sonra çıkarıyor çok kötü. sonuç var artık herhalde yoksa bu kadar da yanlış olamaz
Kızlar merhaba Sabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset ds saglık markası test kızlar sonuç bu
Bence kan vermelisinKızlar merhaba Sabah yine test yaptım ilk idrarla üstteki erken gebelik testi alttaki normal kaset ds saglık markası test kızlar sonuç bu
inşallah ya vericem adet günüm yarın geçsin istiyorumBence kan vermelisin
Gebelik var 2 haftaya yakın geç döllenme ilk gittim kese görülmedi 3 gün sonra kese görüldü pazartesi tekrar randevum var inşallah herşey yolundadırMerak ettim durumlar ne acaba mısafrlerm vardı hıc giremedim
Ay hayırlı olsunnn cok sevndmGebelik var 2 haftaya yakın geç döllenme ilk gittim kese görülmedi 3 gün sonra kese görüldü pazartesi tekrar randevum var inşallah herşey yolundadır
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereAy hayırlı olsunnn cok sevndm
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereAy hayırlı olsunnn cok sevndm
Çok silik gölge var gibiKızlar adetime 2 gün var sizce. Birşey varmı
Eki Görüntüle 3510896
T cizgisi degıller bence. Yumurtlamanızı anlamıyor musunuzKızlar merhaba ben esma. İkinci kez anne olmak istiyorum bu ay denemelere başladık adet günüme 3-5 gün var eskiden 30 günde 1 oluyordum ama şuan kaç gün bilmiyorum 28 günse 3 gün 30 günse 5 günüm var. Test yaptım böyle çıktı ama bikaç tane silik çizgi var ne düşünsem bilemedm. Sizce?
Ben göremedim ama belki fotodan göeünmüyordurSelam kızlar lütfen yardımcı olur musunuz adetime 2 3 gün var az önce test yaptım çok silik çıktı sizde görüyor musunuz 2 çizgiyi ilk idrarla yapmadım Eki Görüntüle 3507076
Anladım en cok ayrı akıntı olan gun nezmandır ayn kaçıydıAnlıyorum zaten o dönemi değerlendirdik ama adet günümü tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?