Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver bak ben çok merak ederimO kadar heyecanlıyım ki anlatamam:)) şimdi kan vermeye gidiyorum.
hayırlı haberlerle donersın inş,haber vermeyi unutma,ne zamandı adet tarihin ?O kadar heyecanlıyım ki anlatamam:)) şimdi kan vermeye gidiyorum.
Mutlaka yazacağım tabikiiiHaber ver bak ben çok merak ederim
Hemen yazacağım canım. Önümüzdeki pazartesi adet tarihim. Dayanamayıp yaptım hassas gebelik testi ile bu sabah uyanınca.hayırlı haberlerle donersın inş,haber vermeyi unutma,ne zamandı adet tarihin ?
hadi inşHemen yazacağım canım. Önümüzdeki pazartesi adet tarihim. Dayanamayıp yaptım hassas gebelik testi ile bu sabah uyanınca.
Kac gun gecti igneden sonraYalnız bu çatlatma iğnesinden de böyle çıkmış olabilir kızlar ya. Şimdi aklıma geldi, iğneden sonra vücutta hcg olduğu için yanıltıcı çıkabiliyormuş.
8 gün:))Kac gun gecti igneden sonra
Kan verdim canım daha yarım saat oldu. Bekliyorum sonucu, 4 saat dediler. Gidip oradan alacağım sonucu.test yaptırdınmı
8 gun cok erken ama hemen igne vurulur vurulmaz catlasa bile dollenmesi yerlesmesi ins sonucu musbet olur ama suan cok erken davranmissin.8 gün:))
Arkadaşlar şimdi yaptım çok silik bir çizgi var gibi. Adetime 1 hafta var. Yorumlar mısınız lütfen bilenler anlayanlar.
14 gün geçmesi kesin garantı diyolar canm çatlatma dan sonra insallahh giderek koyulasir da sonucun pozitif olur.8 gün:))