Yumurtamın çatladığı günden bu yana 10 gün geçtiMerhaba bunda net bişey yok ancak yumurtlamanın üstünden kaç gün geçtiği ve sabah ilk idrarla yapılması önemli yarın sabah tekrar test yapıp atarsınız daha sağlıklı görürüz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime bakar mısınız acil hamile miyim??
- Konu Sahibi Cakito
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayırlı olsun öncelikle ben de hem ovu hem erken gebelik yaptım silik çizgi cikti gebelik testi çok agrım vardi kafam karışık acaba tecrübeleriniz nelerdirEvet dayanamadım bugün kan verdim ve sonuç 30.9 çıktı sanırım çok yeni olduğu için düşük değil mi?
Benim kaset test te 11. Gün silik çıkmıştı sizde bu sabah ilk idrarla yapın güzel haberler gelir inşallahYumurtamın çatladığı günden bu yana 10 gün geçti
- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
Var canim tekrarla testi tam cizgi gorunce sen git bi kan verKızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
Eki Görüntüle 2755048 Eki Görüntüle 2755049
- 9 Ocak 2021
- 18
- 5
- 1
- 30
Kızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
- 18 Aralık 2019
- 54
- 26
- 8
- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
Hayırlı olsun canım hamilesin Canım benim de belirtim yoktu. Adet olacak gibiydim kasık ağrısı göğüs ağrısı ateş basması hepsi zaten adet belirtisi gibiydi testi yaptım senin gibi kararsız kaldımEki Görüntüle 2762334 Merhaba bende test yaptım ve bu şekilde çıktı emin olamıyorum sizce yanlış çıkma ihtimali var mı hiçbir belirtim yok
- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
İnşallah bu ay aynı haberi siz de alırsınız
VarKızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
- 18 Aralık 2019
- 54
- 26
- 8
Teşekkür ederim canım evet bugün kan testi yaptırdım sonucum 417 çıktı ama doktor çok kesin konuşmadı arada kaldık bizde cuma günü tekrar görmek istedi sence değerim düşük mü? Şimdi cumaya kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorumHayırlı olsun canım hamilesin Canım benim de belirtim yoktu. Adet olacak gibiydim kasık ağrısı göğüs ağrısı ateş basması hepsi zaten adet belirtisi gibiydi testi yaptım senin gibi kararsız kaldım
- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
Düşük değil canım normal. 48 saatte iki katına katlamalıymış canım. Benim ilk değerim 246 çıktı ikinci değer 450lerdeydi normal dedi doktor.Teşekkür ederim canım evet bugün kan testi yaptırdım sonucum 417 çıktı ama doktor çok kesin konuşmadı arada kaldık bizde cuma günü tekrar görmek istedi sence değerim düşük mü? Şimdi cumaya kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
- 6 Nisan 2020
- 611
- 1.078
- 63
İlişkiden kaç gün sonraydı test acaba?Eki Görüntüle 2761934 canım Buda benim testim adetime 5 6 gün vardı en üsttekide hamile olduğumu öğrendiğimde yapmıştım yani cok silik olsa bile çıkıyor acilden hemen kan verdim beta hcg 64 çıkmıştı
- 18 Aralık 2019
- 54
- 26
- 8
Ayy canım benim çok teşekkür ederim cevapların için içimi rahatlattın sende yeni mi öğrendin hamile olduğunuDüşük değil canım normal. 48 saatte iki katına katlamalıymış canım. Benim ilk değerim 246 çıktı ikinci değer 450lerdeydi normal dedi doktor.
- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
Evet canm inşallah terslik çıkmazAyy canım benim çok teşekkür ederim cevapların için içimi rahatlattın sende yeni mi öğrendin hamile olduğunu
- 18 Aralık 2019
- 54
- 26
- 8
İnşallah canım kötü düşünmeyelim bende daha önceden bir düşük yaptım o yüzden çok tedirginimEvet canm inşallah terslik çıkmaz
- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
Hamilesin canım Hayırlı olsunEki Görüntüle 2764283 Kızlar sizce gebelik var mı ? C çizgisi çok mu solda yanlış olma ihtimali de var mı ? Bir çiGi net diğeri silik ama görünüyor
- 21 Aralık 2020
- 11
- 9
- 36
- 37
Çok güzel değer ben 9.90 ile öğrenmiştim düşün arkadaşım hemsıreydı o var ama dıkkat et takip et sürekli demişti. Doktorlar kese ve kalp atışı duyulana kadar olumlu konuşmuyorlar pek.Teşekkür ederim canım evet bugün kan testi yaptırdım sonucum 417 çıktı ama doktor çok kesin konuşmadı arada kaldık bizde cuma günü tekrar görmek istedi sence değerim düşük mü? Şimdi cumaya kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum
Hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına
- 19 Ocak 2021
- 64
- 124
- 13
- 32
Canım 22gün gecikme biraz fazla bı gecikme kan tahlili yaptir benceKızlar benim adetim de 22 gün gecikti 2 gün önce yaptığım test buEki Görüntüle 2764471