Kızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime bakar mısınız acil hamile miyim??
- Konu Sahibi Cakito
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Günaydınn eğer testte bekleme olmadıysa var gibi gözüküyor gözünüz aydınnnKızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
Eki Görüntüle 2755048 Eki Görüntüle 2755049
Hayır iki testte ilk 10dk içinde çıktı gerçekten var mı diyorsunuz çok heyecanlıyımGünaydınn eğer testte bekleme olmadıysa var gibi gözüküyor gözünüz aydınnn
İkisinde de pozitif canım yanıltma ihtimali düşük yumurtlamayı erken yaşamış olabilirsiniz o yüzden erkenden pozitif çıkar bakın bunlarda benim testlerim erken yumurtlama görmüştüm bu ayHayır iki testte ilk 10dk içinde çıktı gerçekten var mı diyorsunuz çok heyecanlıyım
Eklentiler
Yaaa hayırlı olsun sizde hamilesiniz o zaman hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız içinİkisinde de pozitif canım yanıltma ihtimali düşük yumurtlamayı erken yaşamış olabilirsiniz o yüzden erkenden pozitif çıkar bakın bunlarda benim testlerim erken yumurtlama görmüştüm bu ay
Çok teşekkür ederim çok sağolun amiin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Evet canım teşekkür ederim bizde daha çok yeniyizYaaa hayırlı olsun sizde hamilesiniz o zaman hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız için
- 9 Ekim 2015
- 43
- 9
- 86
- 35
Büyük ihrimalle gebesin canm gözün aydınKızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??
Eki Görüntüle 2755048 Eki Görüntüle 2755049
- 18 Kasım 2019
- 224
- 122
- 23
- 36
- 4 Mayıs 2020
- 39
- 22
- 3
- 28
Benim de 3 gün gecikti alttan başlayarak her gün test yapıyorum ama hep aynı gibi silik koyulaşmıyor sizce var mı?İkisinde de pozitif canım yanıltma ihtimali düşük yumurtlamayı erken yaşamış olabilirsiniz o yüzden erkenden pozitif çıkar bakın bunlarda benim testlerim erken yumurtlama görmüştüm bu ay
Eklentiler
Evet dayanamadım bugün kan verdim ve sonuç 30.9 çıktı sanırım çok yeni olduğu için düşük değil mi?Büyük ihrimalle gebesin canm gözün aydın
Regline bu kadar gün varken çok çok iyi canım aynı hastanede 2 güne bir kan vererek artışa bakarsın bence regli geçince yap ki yükseliş artsınEvet dayanamadım bugün kan verdim ve sonuç 30.9 çıktı sanırım çok yeni olduğu için düşük değil mi?
Aynen öyle regl günüm geçene kadar tekrar kan vermeyi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir kimyasal dış vs olacak diye çok korkuyorumRegline bu kadar gün varken çok çok iyi canım aynı hastanede 2 güne bir kan vererek artışa bakarsın bence regli geçince yap ki yükseliş artsın
O kadar iyi anlıyorum kii bende senin gibiyim ve kese ile kalp atışını duyana kadar da korkum geçmeyecek sanıyorum ki ama güzel düşünelim biz mucizemiz bizimleAynen öyle regl günüm geçene kadar tekrar kan vermeyi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir kimyasal dış vs olacak diye çok korkuyorum
Aynen öyle güzel düşünmek lazım ama çok zoorO kadar iyi anlıyorum kii bende senin gibiyim ve kese ile kalp atışını duyana kadar da korkum geçmeyecek sanıyorum ki ama güzel düşünelim biz mucizemiz bizimle
Evet sanırım öyle çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahBüyük ihrimalle gebesin canm gözün aydın
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Benimde 34.28 çıkmıştı canım artış önemli takip et kanda. Sağlıkla gelsin bebeğinEvet dayanamadım bugün kan verdim ve sonuç 30.9 çıktı sanırım çok yeni olduğu için düşük değil mi?
Adetinize kaç gün kala ööğrendiniz hcg değerini? Ben korkuyorum çok mu düşük acaba diye ,Benimde 34.28 çıkmıştı canım artış önemli takip et kanda. Sağlıkla gelsin bebeğin