• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız acil hamile miyim??

Cakito

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
17
13
3
28
Kızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??

IMG_20210106_084543.jpg
IMG_20210106_084814.jpg

Kızlar adetime 6 gün var gebelik belirtisi yaşadığım için dün hem kaset tipi gebelik testi yaptım hemde erken gebelik testi yaptım kaset tipi negatif çıktı ama erken gebelik testi ilk fotoğrafta ekli çok çok silik bir çizgi çıktı ama emin olamadığım için bugün tekrar kaset tipi testlerden yaptım ve bugün ondada silik bir çizgi var yorumlar mısınız hamile miyim??

Eki Görüntüle 2755048 Eki Görüntüle 2755049
Günaydınn 😊 eğer testte bekleme olmadıysa var gibi gözüküyor gözünüz aydınnn😊

Hayır iki testte ilk 10dk içinde çıktı gerçekten var mı diyorsunuz çok heyecanlıyım
İkisinde de pozitif canım yanıltma ihtimali düşük yumurtlamayı erken yaşamış olabilirsiniz o yüzden erkenden pozitif çıkar 😊 bakın bunlarda benim testlerim erken yumurtlama görmüştüm bu ay 😊

Eklentiler

• IMG_20210103_094619.jpg
    IMG_20210103_094619.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 1.171
İkisinde de pozitif canım yanıltma ihtimali düşük yumurtlamayı erken yaşamış olabilirsiniz o yüzden erkenden pozitif çıkar 😊 bakın bunlarda benim testlerim erken yumurtlama görmüştüm bu ay 😊
Yaaa hayırlı olsun sizde hamilesiniz o zaman hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok teşekkür ederim cevaplandırdığınız için 🥰

Hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Eki Görüntüle 2755048 Eki Görüntüle 2755049
Büyük ihrimalle gebesin canm gözün aydın

Benim de 3 gün gecikti alttan başlayarak her gün test yapıyorum ama hep aynı gibi silik koyulaşmıyor sizce var mı?

Eklentiler

• FAB4E062-820F-4346-A401-5388F722C1E2.jpeg
    FAB4E062-820F-4346-A401-5388F722C1E2.jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 1.153
Evet dayanamadım bugün kan verdim ve sonuç 30.9 çıktı sanırım çok yeni olduğu için düşük değil mi?
Regline bu kadar gün varken çok çok iyi canım aynı hastanede 2 güne bir kan vererek artışa bakarsın bence regli geçince yap ki yükseliş artsın 😊

Regline bu kadar gün varken çok çok iyi canım aynı hastanede 2 güne bir kan vererek artışa bakarsın bence regli geçince yap ki yükseliş artsın 😊
Aynen öyle regl günüm geçene kadar tekrar kan vermeyi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir kimyasal dış vs olacak diye çok korkuyorum

Aynen öyle regl günüm geçene kadar tekrar kan vermeyi düşünmüyorum inşallah sağlıklı bir gebeliktir kimyasal dış vs olacak diye çok korkuyorum
O kadar iyi anlıyorum kii bende senin gibiyim ve kese ile kalp atışını duyana kadar da korkum geçmeyecek sanıyorum ki ama güzel düşünelim biz mucizemiz bizimle 😊

Back