- 20 Kasım 2023
- 39
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi Nerminnnnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk1
1-2 saat sonra o yüzden pek güvenmedimKaç dk sonra cıktı
Bence tekrarlayın1-2 saat sonra o yüzden pek güvenmedim
Bence tekrarlayın
Yok aslında sadece işden dolayı bi ili saat geç çektim yapıp atmışım çantama 3 damla damlatıyorumSanırım bir pembelik var ama idrarı çok mu damlattınız? Böyle sarı olmaması gerekiyor bildiğim kadarıyla
Yapıp ilk 5-10 dk çıkan sonucu değerlendirmek gerekir, bekledikçe kuruma çizgisi çıktığı için geçersiz sayılıyorYok aslında sadece işden dolayı bi ili saat geç çektim yapıp atmışım çantama 3 damla damlatıyorum
Yarın sabah yapr atarım burayaYapıp ilk 5-10 dk çıkan sonucu değerlendirmek gerekir, bekledikçe kuruma çizgisi çıktığı için geçersiz sayılıyor
Yapıp ilk 5-10 dk çıkan sonucu değerlendirmek gerekir, bekledikçe kuruma çizgisi çıktığı için geçersiz sayılıyor
AMA var değil mi ben yalnış görmüyorum kan için bi kere daha ilişkiden iki gün sonra verdim 1.20 ama üatünden geçmiş zaman kan alan hemşirede dedi bu kadar kısa sürede negatif olur yanıltır. Belki garip gele bilir ama o negatifi görmekten çok korkuyorum bi iki gün devam ediyim her sabah koyulaşma varsa hemen gidiyim daha net olur(Çok hafif var kan verin bence
Bol bol dua edin kanda da pozitif çıksınCanım ilişkiden hemen sonra tabi ki belli olmaz. Sperm yumurta tüplerde birleşecek ve tüplerde günlerce ilerleyip 7_10 günde rahime gelcek sonra beta salgilayacak. Sonra kandan idrara geçecek sonra testte pozitiflik olcak derken bunların hepsi net idrarda çıkmasi ilişkiden 15 gün sonra olur
Sizde bana inşallah sağlıkla güzellikle olsun hayırlısıylaBol bol dua edin kanda da pozitif çıksın
Ay inşallah ben tüm kadınlarımız için dua ediyorum hep bebek yolu bekleyen herkewse nasip olsunSizde bana inşallah sağlıkla güzellikle olsun hayırlısıyla
ASLINDA fazla danlatmadım ama yarın tekrar deniyim atarım dua edinnnİdrarinizi fazla damlatmissiniz tekrarlayın
Bugün sabah yaptım yarın sabahta kan vermeye gideceğim sizce bişey var mı çıplak gözle baktığım da pembelik görüyorum ama çok silikİdrarinizi fazla damlatmissiniz tekrarlayın
Bugün sabah yaptım yarın da kan vericem hafif pembelik var çıplak gözle görülüyor amaSizde bana inşallah sağlıkla güzellikle olsun hayırlısıyla