• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakar mısınız 🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H
İlk gebelik mi kuzum
Hayır canım 2. Olucak ama ilkine de çok zor hamile kalmıştım 2,5 yıllık evliyken hamile kaldım erken doğum ve kalp hastası olarak doğdu oğlum 1,5 yaşında kaybettim meleğimi sonrasında da hiç korunmadım bir kez bile korunmadım evliliğim boyunca 4 ay önce kimyasal yaşadım şimdide inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum biraz 😞😩

H
Hayır canım 2. Olucak ama ilkine de çok zor hamile kalmıştım 2,5 yıllık evliyken hamile kaldım erken doğum ve kalp hastası olarak doğdu oğlum 1,5 yaşında kaybettim meleğimi sonrasında da hiç korunmadım bir kez bile korunmadım evliliğim boyunca 4 ay önce kimyasal yaşadım şimdide inşallah sağlıkla ilerler korkuyorum biraz 😞😩
Uzulme csnim bu sefer sana meleğin gelecek inan Allah da sabır versin inşallah mekanı cennet olsun 🤲

allah her isteyene nasıp etsın inş.
benimde reglı günüm bugun ama 3 gündür test yapıyorum silik cızgı olan bugüne aıt
sabah dr a gıttım hem kan hemde idrar testi icin kan yarın çıkacakmış ama ısrar test negatif cıktı ordakı. sekreter kadın da reglın gecıkmedıgı icin burda negatif çıkmıştır dıyor yarına kadar beklemeliyim ama aglamaktan icim dışıma cıktı.

Eklentiler

• 469CE1CB-A72C-4EED-8E6A-EAD4323AD9C0.JPG
    469CE1CB-A72C-4EED-8E6A-EAD4323AD9C0.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 263F8EAC-DFC8-4C17-A435-E8A9077A24EA.JPG
    263F8EAC-DFC8-4C17-A435-E8A9077A24EA.JPG
    171,6 KB · Görüntüleme: 96
benimde reglı günüm bugun ama 3 gündür test yapıyorum silik cızgı olan bugüne aıt
sabah dr a gıttım hem kan hemde idrar testi icin kan yarın çıkacakmış ama ısrar test negatif cıktı ordakı. sekreter kadın da reglın gecıkmedıgı icin burda negatif çıkmıştır dıyor yarına kadar beklemeliyim ama aglamaktan icim dışıma cıktı.
Canım bu testler bildiğin pozitif neresine negatif dediler testler yemin mi etsin yani tövbe tövbe 😄 ayy tuhaf oldum ...üstelik clear blue dijital test o hiç yanılmaz kan sonucunda müjdeyi yaz olur mu 🙏🍀🍀🍀🍀

Bende daha yeni öğrendim bak benim testlerim de silik çıktı adetten önce

Eklentiler

• Capture+_2021-11-18-08-01-49.png
    Capture+_2021-11-18-08-01-49.png
    399,4 KB · Görüntüleme: 90
Doktorun dediği herşeyi yaptınız mı polen karışımı vitaminler ve söylediği gunleri birebir yaptınız mı acaba
Evet canım önceki reelslerini izlersen eğer aşı olun dedi hoca ben 2 doz biontech aşı oldum ek olarak hayıt hapı ve çalışır suyu içtim sonra bu ay denedim oldu Allah nasip etti oldu Rabbim ol demedikten sonra herşey boş bizimkisi Rabbimize ne kadar istediğimizi kanıtlama çabası

Evet canım önceki reelslerini izlersen eğer aşı olun dedi hoca ben 2 doz biontech aşı oldum ek olarak hayıt hapı ve çalışır suyu içtim sonra bu ay denedim oldu Allah nasip etti oldu Rabbim ol demedikten sonra herşey boş bizimkisi Rabbimize ne kadar istediğimizi kanıtlama çabası
Hayıt tohumu içiyorum bende folik asit ve d vitamini başladım inşallah darısı başıma Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim 🤲🥰

Canım bu testler bildiğin pozitif neresine negatif dediler testler yemin mi etsin yani tövbe tövbe 😄 ayy tuhaf oldum ...üstelik clear blue dijital test o hiç yanılmaz kan sonucunda müjdeyi yaz olur mu 🙏🍀🍀🍀🍀
Ya allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. 🙏🏻
Valla bende şaşırdım sabahı bekliyorum kan testi sonucunu. İnş olumlu sonuç alıcam🙏🏻
Kadın bütün psikolojimi altüst etti.
Birde sizde de böyle olduğu bilmiyorum bugün kaşık ağrım var çok regli olacakmışım gibi ama olmadım. Sürekli akıntı geliyormuş gibi hissediyorum şimdi regli oldum diyorum gidiyorum bakıyorum yok. Tabi olmamasına şükrediyorum 😂 mide bulantımda tam mide bulantısı gibi değil öğürtü vs yok. Sadece midem havada sankı ayyyuy sonuclansada bir rahatlasam

Back