Adetim 2 gün gecikti bu aradaMerhaba geç yumurtlama yaşadım bu ay bugün 11.günüm dün test yaptım negatif bugün yaptım böyle gözüküyor bu markanın testini kullanan var mı doğru mudur ilk 10 dk da hafif koyuluk olarak belli belirsizdi ben ihtimal vermedim sonrasında belirginleşmeye pembeleşmeye başladı bugün çook hafif kahverengi leke geldi sonra kesildi birkaç gündür adet ağrısına benzer ağrım var göğüslerim şiş acıyor kabızlık ve gaz var lütfen yorum yapınn
Merhaba, silik bende gördüm inşallah vardir, yarin tekrar yap koyulasinca kan verirsin istersen varsa daha yeni gibi deger yukseliyordurMerhaba geç yumurtlama yaşadım bu ay bugün 11.günüm dün test yaptım negatif bugün yaptım böyle gözüküyor bu markanın testini kullanan var mı doğru mudur ilk 10 dk da hafif koyuluk olarak belli belirsizdi ben ihtimal vermedim sonrasında belirginleşmeye pembeleşmeye başladı bugün çook hafif kahverengi leke geldi sonra kesildi birkaç gündür adet ağrısına benzer ağrım var göğüslerim şiş acıyor kabızlık ve gaz var lütfen yorum yapınn
Teşekkür ederimmmMerhaba, silik bende gördüm inşallah vardir, yarin tekrar yap koyulasinca kan verirsin istersen varsa daha yeni gibi deger yukseliyordur
Bu arada dün yaptığım test bu şekilde çoook silik koyuluk görüyorum ben siz görüyor musunuzMerhaba geç yumurtlama yaşadım bu ay bugün 11.günüm dün test yaptım negatif bugün yaptım böyle gözüküyor bu markanın testini kullanan var mı doğru mudur ilk 10 dk da hafif koyuluk olarak belli belirsizdi ben ihtimal vermedim sonrasında belirginleşmeye pembeleşmeye başladı bugün çook hafif kahverengi leke geldi sonra kesildi birkaç gündür adet ağrısına benzer ağrım var göğüslerim şiş acıyor kabızlık ve gaz var lütfen yorum yapınn
Genelde yalanci pozitif artimed veriyormus, dediginiz gibi onceden hic cikmayip bunda çıkması tesaduf degildir inşallahTeşekkür ederimmminşallah vardır kuruma çizgisi desem 19unda yaptım dün yaptım hiçbirinde 1 gün sonrası bile çıkmadı birde eczacıya özellikle belirttim daha önce başıma geldi yalancı pozitiflik kesin doğru olanı neyse ondan alayım dedim bunu verdi umarım doğrudur
İnşallahGenelde yalanci pozitif artimed veriyormus, dediginiz gibi onceden hic cikmayip bunda çıkması tesaduf degildir inşallah
Kız hamiş gibisin hadi hayırlısı sabah tekrar dene ilk idrarlaMerhaba kızlar bende 5 gün geciktim ara ara kramp giriyor ve test yaptım testime bakarmısınız
Yaa inşallahh İlk idrarla yapılan daha mı güvenilir sonuç veriyorKız hamiş gibisin hadi hayırlısı sabah tekrar dene ilk idrarla
Tabikide gebelik testinde ilk idrarda birikmiş oluyor bütün hormonlarYaa inşallahh İlk idrarla yapılan daha mı güvenilir sonuç veriyor
Bende var gibi gordum hayirli olsun darisi basimizaMerhaba kızlar bende 5 gün geciktim ara ara kramp giriyor ve test yaptım testime bakarmısınız
İnşallah vardır isteyen herkese hepimize nasip olsunBende var gibi gordum hayirli olsun darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?