Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah tekrar deneyeceğim mutlakaTest bozuk sanki, kırmızı rengin dağılmaması gerekiyor. Emin olmak için tekrarlamanızı tavsiye ederim Güzel haberler almanız dileğiyle
Maalesef test bozuk ya da idrarı fazla damlattınız. Sabah tekrarlayın ama sadece 3 damlaSizce gebelik varmı ilk 5 dakika içinde çıktı adetim çok az sürdü bu ay
Test bozuk ikende pozitif gösterir miMaalesef test bozuk ya da idrarı fazla damlattınız. Sabah tekrarlayın ama sadece 3 damla
Test bozuk ikende pozitif gösterir
gebelik olmamasına rağmen pozitif gösterir bu yüzden doğrusunu anlayamayız. Pozitif olsa da olmasa da bu çizgi test bozuksa çıkar. Yani testin bozuk olduğunu hamilelik olmasına rağmen tek çizgi görmeyle karar verilmez . Testin renginden bozuk olduğu anlaşılıyor orta kısmın kırmızı olmaması lazım testin içindeki mürekkep akmış bu yüzden ikinci çizgiyi de boyamış bu bozukTest bozuk ikende pozitif gösterir mi
çok fazla idrar damlatmış olabilir misiniz yada test eski tarihlide olabilir sabah ilk idrarla yapın en iyisiSizce gebelik varmı ilk 5 dakika içinde çıktı adetim çok az sürdü bu ay
Canım testin son halini paylaşırmısın o kırmızı şey gitmiş olabilirTest bozuk ikende pozitif gösterir mi
O kadar geç baktıktan sonraki çizgi pozitif çizgisi olmayabilirMerhaba bende dün test yaptım ama ilk 10dk içersinde tuhaf bi şekilde iki çizgi gibi birleyen belirdi daha sonra akşam testi çöpe atmak için baktığımda daha farklı bi sonuçla karşılaştım testi yaptığımda ilişkinin üzerinden 17-18gün geçmişti bakar mısınız lütfen ortadaki fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama çıplak gözle bakıldığında ikinci gölge çizgi var en sondaki resim ise akşam çöpe atmak için baktığımda gördüğüm sonuç
Sadece 3 damla damlatın bence de test bozulmusSizce gebelik varmı ilk 5 dakika içinde çıktı adetim çok az sürdü bu ay