Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görünüyor:)Kızlar merhaba adetime 6 gün var gebelik testime bi bakabilir misiniz ilk idrarla yapamadım ama ben mi hayali görüyorum öyle mi bide siz bakabilir misiniz
Aa evet markası innovita teşekkür ederim bilgilendirdiğin için umarım hamileliktir ama benimkisi de gölge gibiTest markası innovita mı? Bana da böyle çıkarmıştı ama sonuç negatif oldu. Testi satın aldığım yerde bu gölge çizginin her testte çıktığı pozitif sonuç için pembe çizgi olması gerektiği yazıyor. Umarım siz hamilesinizdir
Gölge olabiliyormuş ya çok üzüldüm 1 senedir deniyoruz olmadı hiçgörünüyor:)
Yok ya valla ben de innovita yaptım 1-2 kere gayet negatifte hiç gölge bile yoktu. Ama adet gecikmesini bekleyin isterseniz tekrar yapın yine pozitif gorurseniz kan verirsinizAa evet markası innovita teşekkür ederim bilgilendirdiğin için umarım hamileliktir ama benimkisi de gölge gibi
Bide ovu testi yapayım dedim ama bu sekilde olması normal mi hiç başınıza geldi mi çok tecrübesizim hiç gebelik yaşamadım daha önceYok ya valla ben de innovita yaptım 1-2 kere gayet negatifte hiç gölge bile yoktu. Ama adet gecikmesini bekleyin isterseniz tekrar yapın yine pozitif gorurseniz kan verirsiniz
Bence sabırlı olun birkaç gün sonra erken gebelik testi alın gölgeyi bilmiyorum bende daha önce gölge bile çıkmamıştı hiç tertemiz tek çizgiydi. Ama adetime 4 gün kala bir anda içime doğdu erken gebelik testi yaptım ve kıpkırmızı pozitifi gördüm. Dayanmaya çalışın eğer varsa beta yükselsin ki inş hayırlı ve sağlıklı olacaksa vardır ben bu testlerin yumurtlamasını kullandım zamanında ama hiç memnun kalmadım aksine strese soktu beniBide ovu testi yapayım dedim ama bu sekilde olması normal mi hiç başınıza geldi mi çok tecrübesizim hiç gebelik yaşamadım daha önce
Tamamdır çok teşekkür ederim inşallah pozitiftür çok istiyorumBence sabırlı olun birkaç gün sonra erken gebelik testi alın gölgeyi bilmiyorum bende daha önce gölge bile çıkmamıştı hiç tertemiz tek çizgiydi. Ama adetime 4 gün kala bir anda içime doğdu erken gebelik testi yaptım ve kıpkırmızı pozitifi gördüm. Dayanmaya çalışın eğer varsa beta yükselsin ki inş hayırlı ve sağlıklı olacaksa vardır ben bu testlerin yumurtlamasını kullandım zamanında ama hiç memnun kalmadım aksine strese soktu beni
Gönlünüzden geçen ve en hayırlısı en güzeli olsun haberdar edin beni de çok istemenin ne demek olduğunu biliyorum ilk çift çizgiyi görüp hayatımda atmadığım kadar yüksek sesle çığlık atıp yere oturup saatlerce ağlamıştım Allahım nolur sağlıklı olsun mucizem diyerek inş sizi en mutlu edecek sonucu alırsınızTamamdır çok teşekkür ederim inşallah pozitiftür çok istiyorum
Ayy inşallah bende o duyguları yaşayabilirim Rabbim nasip ederse 1 senedir hep böyle test yapıyorum umudumu yitiriyorum ama her regl yaklaşınca böyle içimde bir kıpırtı oluyor işte İnşallah bu ay kavuşturur Allahım bizi sağlıklı hayırlı bir yavrumuzla mutlaka haber veririmGönlünüzden geçen ve en hayırlısı en güzeli olsun haberdar edin beni de çok istemenin ne demek olduğunu biliyorum ilk çift çizgiyi görüp hayatımda atmadığım kadar yüksek sesle çığlık atıp yere oturup saatlerce ağlamıştım Allahım nolur sağlıklı olsun mucizem diyerek inş sizi en mutlu edecek sonucu alırsınız
Tekrar test yaptınız mı acaba, sonuç netleşti mi? Umarım güzel haberler verirsinizAyy inşallah bende o duyguları yaşayabilirim Rabbim nasip ederse 1 senedir hep böyle test yapıyorum umudumu yitiriyorum ama her regl yaklaşınca böyle içimde bir kıpırtı oluyor işte İnşallah bu ay kavuşturur Allahım bizi sağlıklı hayırlı bir yavrumuzla mutlaka haber veririm
Evet tekrar yaptım ama malesef sonuç olumlu değil nasip değilmiş doktora da gittik hiçbirşey yok ama olmuyor işteTekrar test yaptınız mı acaba, sonuç netleşti mi? Umarım güzel haberler verirsiniz
Bir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını Bir sorun yokmuş çok şükür. Kaç aydır deniyorsunuz?Evet tekrar yaptım ama malesef sonuç olumlu değil nasip değilmiş doktora da gittik hiçbirşey yok ama olmuyor işte
Bu sene marttan beri deniyoruz Allahım isteyen herkese versin hayırlısıysa ne zor şeymiş böyle beklemesiBir dahaki ay olur inşallah canım sıkma canını Bir sorun yokmuş çok şükür. Kaç aydır deniyorsunuz?
18. Ayda hamile kaldım hiçbir sorun yoktu. Üstelik 2 kere çatlatma iğnesi bir aşılama da yaptırdım. Bıraktığım kabullendiğim başka şeylerle uğraştığım an oldu.Bu sene marttan beri deniyoruz Allahım isteyen herkese versin hayırlısıysa ne zor şeymiş böyle beklemesi