- 28 Haziran 2024
- 21
- 6
- 26
-
- Konu Sahibi mavilianne98
Cok hafif gözüküyor hakkınızda hayırlısı olsun. Ama kan vermek en iyi sonuç derimAy şimdi yükleyebildim
İdrardan önce kana düşüyor zaten varsa çıkar. Ben regl 4 gün kala kanda öğrenmiştim oğlumuGecikmeyi beklesem mi hemen mi gitsem ki
Kasıklarımda batmalar var ve göğüslerimde ağrıyor garip bi şekilde mide bulantılarım ve kusmalarım varİdrardan önce kana düşüyor zaten varsa çıkar. Ben regl 4 gün kala kanda öğrenmiştim oğlumu
İnşallah vardır kan verince mutlaka haber ver canim. Hayırlısı olsun inşallahKasıklarımda batmalar var ve göğüslerimde ağrıyor garip bi şekilde mide bulantılarım ve kusmalarım var
Bursa var gibi gözüküyor ama days doktorunda yalancı pozitif gösterdiği söyleniyor o yüzden bence kan ver verirsen banada haber vermeyi unutma heycanlandımAy şimdi yükleyebildim
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla ❤ Haber vereceğim kesinİnşallah vardır kan verince mutlaka haber ver canim. Hayırlısı olsun inşallah
Söz haber vereceğim ❤Bursa var gibi gözüküyor ama days doktorunda yalancı pozitif gösterdiği söyleniyor o yüzden bence kan ver verirsen banada haber vermeyi unutma heycanlandım
Sonuç 0.05 negatif o kadar üzgünüm kiBursa var gibi gözüküyor ama days doktorunda yalancı pozitif gösterdiği söyleniyor o yüzden bence kan ver verirsen banada haber vermeyi unutma heycanlandım
Negatif maalesef kan sonucuİnşallah vardır kan verince mutlaka haber ver canim. Hayırlısı olsun inşallah
Çok üzüldümSonuç 0.05 negatif o kadar üzgünüm ki
Üzülme hayırlısı olsun hakkınızdaNegatif maalesef kan sonucu
merhaba yükseldi mi bilgi verirsen sevinirimDays doctor yanlış sonuç veriyor ya ben 2 gün boyunca sabah akşam yaptım belirgin bir şekilde silik çıktı çok ümitlendim sevindim kan verdim beta 1.20 çıktı üzücü gerçekten saçma gelicek ama şimdide acaba yükselir mi diye düşünüyorum öyle kendi kendime