Kızlar adetim 2 gun gecikti pozitif mi sizce elim ayağım titriyo çok istiyorum lutfen yardimci olursaniz sevinirim
Yalanci pozitif olmaz demiEvet Bebiş geliyor
Bence bide kaset test al onla yap dedim yani 2 3 test yapki aynı çıkarsa gebelik vardırYalanci pozitif olmaz demi
Yarin gidicem kan vermeye inşallah hayırlı sonuc alırım çok teşekkür ederim yorumunuz içinVar canım teste göre, hayırlı olsunnkan ver bence kesinleştir
yarin kan vermeye gidicem bide kaset test yapayim o zaman sabah çok teşekkür ederim yorumunuz içinBence bide kaset test al onla yap dedim yani 2 3 test yapki aynı çıkarsa gebelik vardır
Bence bide kaset test al onla yap dedim yani 2 3 test yapki aynı çıkarsa gebelik vardırYalanci pozitif olmaz demi
Tabiki haber veririmBanada haber edermisin bende bekliyorum yarın test alıp çarşamba sabah yapacağım
Birde test markası nedir inşallah hamişsinizdir ,Tabiki haber veririminşallah hayırlısı olur ikimiz için de
Evet pozitif hayırlısı olsunnnKızlar adetim 2 gun gecikti pozitif mi sizce elim ayağım titriyo çok istiyorum lutfen yardimci olursaniz sevinirim
HamileymisimBanada haber edermisin bende bekliyorum yarın test alıp çarşamba sabah yapacağım
hayirli olsuun belirtilerin varmiydi paylasirmisin bizimleHamileymisimsen yaptın mi test
Tabikiiihayirli olsuun belirtilerin varmiydi paylasirmisin bizimle
saglikla alirsiniz kucaginiza insallahTabikiiiBen 3 ay önce bi düşük yapmıştım o hamileligimdeki kadar belirti yasamadim aslinda sadece klasik adet agrilarina benzer belirtiler ama sağ kasigimda belirgin hissettim igne batiyo gibi bide bu belirtileri ilk hamileligimde de yasamistim pek olan bisey degil cunku diş eti kanamasi ve burun tikanikligi oldu bide asiri uyku ve halsizlik cok erkenden test yapmistim BAT tan 5 gun once negatif cikinca hamile oldugumu düşünmüyordum aslinda bu sefer de days doctor markayla yaptigim icin yalanci pozitif verdigini söyledikleri icin baya olumsuzluga dustum acikcasi
İnşallah hayirlisi olur dualarım seninleHayırlı olsun daha gelmedi testlerim bugün yarın gelir inşallah vardır banada dua et bacım
Allah razı olsun canım inşallah ama yolda üzülmem benim genelde yumurtlama adete bitince de oluyor hep öyle tuttu benim çocuklar bunda fazla değerlendiremedik hemde daha doktorun verdiği vitamine başlamadım hayırlısı bakalımİnşallah hayirlisi olur dualarım seninle
Olsun Allahtan umut kesilmez bende bu sefer biraz umutsuzdum ama nasip oldu inşallah benimde ilk yasadigim sekilde olmaz saglikla kucagima almayi nasip eder Allah cunku biraz korku vardi acikcasiAllah razı olsun canım inşallah ama yolda üzülmem benim genelde yumurtlama adete bitince de oluyor hep öyle tuttu benim çocuklar bunda fazla değerlendiremedik hemde daha doktorun verdiği vitamine başlamadım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?