Gebelik testim

Hasretahmt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
6
1
24
Kızlar ovülasyon testi yaptım ben yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama beklemedim daha reglime 7 gün var normal test yaptım silik çıktı erken gebelik yaptım onda bişey çıkmadı neden acaba böyle başına gelen oldu mu

Eklentiler

• IMG_4101.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_4103.jpeg
    180,2 KB · Görüntüleme: 79
Bende reglime 10 gün kala beklemeyip ilk fotoğraftaki beyaz testten yapmıştım doğru göstermişti yani hamile olabilirsin. Biraz daha bekle regl günün gelince tekrar yap yine pozitif çıkarsa kan verirsin. Ama şunu söyleyeyim hamileligi erken öğrenmek iyi bir şey değil çok stresli bir durum çünkü ne bebek ne kese hiçbir şey gözükmüyor. Kan değerin çok düşük çıkıyor vs. İnsan iyice stres oluyor. Sabret reglinin geçmesini bekle

Adetime 6 gün var o günü bekleyeceğim bende boşuna stres yapmicam

Canım ben de günü gunune olurdum normade gecikti 4 gün sonra erken gebelik testi aldım negatif bir hafta sonra tekrar test yaptım çıkmadı kan verdim yine çıkmadı 10 gün sora tekrar çıkmadı ama bende bütün belirtiler var şuan 19 gün oldu iki gündür test yapıyorm pozitif yani geç döllenme olabilir demişti doktor iki gün sonra randevum var tekrr kan. Testi vericem bakalım ne çıkacak yani demem o beni baz al acele etme ve hiç takma

Ben ovülasyon testine göre değerlendirdim 19 unda yumurtlamam pikti 21 de çatlama olmuştu daha erkendi yaptım yşnede ama böyle olunca da şaşırdım bidaha yapmicam 6 gün sonra yaparım artık nasip

Kizlar ben gebeymisim bugün doktora gittim değeri. 2846 ama kese de bebek görünmüyor dedi yeni olduğu icin olabilir dedi geç dollenme olabilir dedi iki gün sonra kan testi bir hafta sonra ultrason bakalım inşallah sağlıklı bir gebeliktir dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…