- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 22
-
- Konu Sahibi betulrahimi
Böyle çıkması normal hamilesin hayırlı olsun çok net çıkmış hepsinde. İlaç kullanma kan verKızlar dün akşam 2 gebelik testi yapmıştım 1 tanesi saniyeler içinde çıktı diğeri 3 dk çıktı bu Sabah da iki tane yaptım ikisi de saniyeler iin de çıktı 16 gün oldu bugün adetimin gecikmesi ilk resim dün akşam yaptıklarım ikinci bu sabah yaptıklarım belirti göğüs ucu açısı ve ağrısı
Birde adet olcakmisjm gibi ağrı
Dun doktora gittim kalınlaşma var rahminde ilaç vermycm 2 ay olursa gecikmen öyle vericem dedi yarın gel kanda gebelik baktitr dedi bende şüphelendim evde yaptım dün akşam bu sabah ta yaptım neden hepsi silik çıkıyor tam çıkmıyor
Teşekkürler şimdi kan vermeye gidiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum ama onda adetim 3 gün gecikince öğrenmiştim bu kadar belli değildi şuan yapar yapmaz çıkıyorBöyle çıkması normal hamilesin hayırlı olsun çok net çıkmış hepsinde. İlaç kullanma kan ver
Tamam işte herkeste koyu çıkmaz kişiden kişiye değişir inşallah hayırlı haberler alırsınTeşekkürler şimdi kan vermeye gidiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum ama onda adetim 3 gün gecikince öğrenmiştim bu kadar belli değildi şuan yapar yapmaz çıkıyor
Ben de kan verdim bekliyorum bana da haber et sonucunu inşallah bugün sevinenlerden oluruzTeşekkürler şimdi kan vermeye gidiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum ama onda adetim 3 gün gecikince öğrenmiştim bu kadar belli değildi şuan yapar yapmaz çıkıyor
Amin canım kan verdim 2 saate çıkar dediler yine test yaptım pozitifBen de kan verdim bekliyorum bana da haber et sonucunu inşallah bugün sevinenlerden oluruz
TeşekkürlerTamam işte herkeste koyu çıkmaz kişiden kişiye değişir inşallah hayırlı haberler alırsın
TeşekkürlerHamilesin
Hamilesin zaten canım inşallah sağ Salim kucağına alırsınAmin canım kan verdim 2 saate çıkar dediler yine test yaptım pozitif
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum insalalh öyledirHamilesin zaten canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın
Stres hava değişimi bende öyle sandım ben kanama fln geçirmedim ama geciktiri 15 gün aldırış etmedim daha önce 25 gün fln da geçilmişti doktor yarın kav ver diyince şüphelendim hatta ben adet ağrısı çok çektim adet Olcam sandım gelmiyince soğan suyu içtimMerhaba benimde son adet tarihim 10 Temmuz şu 3 Ağustos tan 11 Ağustosa kadar hafif kahverengi akıntım geliyordu 9 ya da 10 Ağustos‘ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen hafta tes yaptım bugün de test yaptım ve direkt negatif tek çizgi çıktı gebelik değilse ne olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı cevaplarsınız çok sevinirim
90.9 çıktı degerimBöyle çıkması normal hamilesin hayırlı olsun çok net çıkmış hepsinde. İlaç kullanma kan ver
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim ondan korkuyorum insalalh öyledir
Merhaba benimde son adet tarihim 10 Temmuz şu 3 Ağustos tan 11 Ağustosa kadar hafif kahverengi akıntım geliyordu 9 ya da 10 Ağustos‘ta adet olmam gerekiyordu ama olmadım geçen hafta tes yaptım bugün de test yaptım ve direkt negatif tek çizgi çıktı gebelik değilse ne olmuş olabilir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı cevaplarsınız çok sevinirim
90.9 çıktı kan degerimHamilesin zaten canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın
Hamileyim canım 90.9 çıktıBen de kan verdim bekliyorum bana da haber et sonucunu inşallah bugün sevinenlerden oluruz
İnşallah sağlıkla ilerler.90.9 çıktı degerim
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin inşallah darısı banaHamileyim canım 90.9 çıktı
Teşekkürlerİnşallah sağlıkla ilerler.Tebrik ederim
Kadın doğuma gitsen yeterli bi daha kan ister doktor artışa bakmak içinTeşekkürlerşimdi ben kadın doğuma mi gitmem gerek yoksa gebelik bölümüne mi