Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Malesef canım beyaz çizgi ama ona kuruma çizgisi deniyor gebelikle alakası yok inşallah en kısa zamanda sağlıkla pozitif görürsün bende istiyorum inşallah tüm isteyenler olarak görürüz
Yok maalesef. Benim de adetime son 4 5 gün var. Erken gebelik testi yaptım. Tek çizgiydi maalesef. O kadar çok istiyorumki anne olmak. Çizgi olmasa da hayali bile olsa insan çizgi görmek istiyor. Yoktu benim de. Işığa tuttum göremedim. Telefonun flashını açıp baktım. Yine görünmedi. Ah ne diyeyimki mucize olur da ilerleyen günlerde belki belli olur. Normalde adet gününüz geçsin en az 10 gün diyorlar ama bende sabırsızlık var. İlk çocuğumda adetimden 5 gün önce o kadar net bir çizgi çıkmıştıki. Öylesine umutlanmadan yaptığım bir testti. Şu an yaş ilerledi. İlerledikçe insan panik yapıyor