Gebeliğe Hazırlık GEBELİK TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
Merhaba bayanlar bu sabah gebelik testi yaptım iki dakika içinde ikinci çizgi belirdi bende sevindim uyudum tekrar ama tekrar uyandığımda çizgi kaybolmuştu. Başına hiç böyle birşey gelen oldu mu?
603161E1-9C60-494E-942B-527AAE489F62.jpeg

Testin ilk hali bu çizgi fotoğrafta net çıkmadı ama ben görüyordum
FE3CB9B1-B53E-4524-AAEB-0F4AC9F65C7F.jpeg

İkinci hali de bu

Merhaba ben 21yaşındayım sözlüyüm korunmadan sürtünme yöntemiyle iliskiye girdik ve sulanmalar oldu içeri boşalma olmadı geçen ay Ocak 10da hasta olmstm bu ay 1 hafta karın ağrısı çektim ve şuan hastaym ama normalde fazla gelmesne ragmen bu ay fazla gelmiyo hamile kalmış olabilirmiyim bide özelde hamilelik testi yaptrsam herhangi şekilde evli olup olmadgm sorulurmu acil cevap beklyrm teşekkürler

Merhaba ben 21yaşındayım sözlüyüm korunmadan sürtünme yöntemiyle iliskiye girdik ve sulanmalar oldu içeri boşalma olmadı geçen ay Ocak 10da hasta olmstm bu ay 1 hafta karın ağrısı çektim ve şuan hastaym ama normalde fazla gelmesne ragmen bu ay fazla gelmiyo hamile kalmış olabilirmiyim bide özelde hamilelik testi yaptrsam herhangi şekilde evli olup olmadgm sorulurmu acil cevap beklyrm teşekkürler

Oyle bi ihtimal olsada aslinda yok denecek az bide adet olmussunuz o sizin dediginiz yerleşme kanamasi iki uc damladan fazla zaten olmaz bu ah adetiniz az oluyodur iciniz rahat olsun bence

Iciniz rahat etmeyip yaptircaksanizda yasiniz buyuk oldugu icin kimse bunu sormaz hastanede

Dayanamayıp adetime 1 gün kala test yaptım sanki test bozukmuş gibi geldi altında pempe şeyler var
image.jpg

Back