• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim yorumlarmısınız allah rızası için bayılabilirim😋

aleynaaleyna00

Bir mucize büyütüyorum içimde☀️
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
297
182
53
29
Hanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..❤️

Eklentiler

• 5D92EBD1-108C-4BA5-9734-F141D1208874.webp
    5D92EBD1-108C-4BA5-9734-F141D1208874.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 215
  • 481E3CE3-C761-4323-90B4-CB03283C8C93.webp
    481E3CE3-C761-4323-90B4-CB03283C8C93.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 213
Hanımlar bat 14 aralık 2 gün erkenden eczaneden aldığım predictör erken gebelik testinde çıkan sonucum.. bu test markasından yanlış sonuç alanlar oldu mu?? Çizgi afedersiniz idrar dolar olmaz belirdi saniyeler içerisinde. Oldukçada belli lütfen yorum yapar mısın yanılma payı var mı? Sorularımı mazur görün ilk olucak eğer olursa ve aşırı heyecan içerisindeyim. Rabbim yanıltmasın..❤️
Bu testin hep silik hayali bir çizgisi var ama bu gayet belli gebelik var canım hayırlısı olsun

Gözünüz aydın hayırlı olsun demeye geldim :anneadayı: darısı bizlere insAllah 🥰

Gözünüz aydın hayırlı olsun demeye geldim :anneadayı: darısı bizlere insAllah 🥰
Allah razı olsun bitanem rabbim dilerim yarın kan testindede gösterir bana.. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah. beklemek, ümitlenmek nedir çok iyi bilirim hayırlısıyla sende mutlu haberler al 😊❤️

Kızlar benim de bir sorum olacak beta hcg 5.3 çıktı gebelik var mıdır . Dün gece yaptırdım ve doktor yerinde yoktu gösteremeden eve geldim

Allah razı olsun bitanem rabbim dilerim yarın kan testindede gösterir bana.. allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip etsin inşallah. beklemek, ümitlenmek nedir çok iyi bilirim hayırlısıyla sende mutlu haberler al 😊❤️
Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ins Allah ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay transferim var hamile kalırsan Dua na talibim ins Allah ismim Gülseren 😘

Allah razı olsun canım rabbim gönlüne göre versin ins Allah ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay transferim var hamile kalırsan Dua na talibim ins Allah ismim Gülseren 😘
Tabiki dua ederim canım ❤️ Ama şunu unutma hep umutlu ol, kötü düşüncelere yer verme beyninde hakikaten o zaman oluyor, rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah😛

Amin amin ben aldim zaten, deli danam icerde uyuma hazirliginda 😅 darisi basiniza
amiin sağlıklı olsunda inşallah hüsran olmaz yarın kan testiyle doğrulayacağım ilk ya şimdi hala inanamıyorum kesin biryerde yanlış var diyorum😂 yaramazı öp benim için ❤️

amiin sağlıklı olsunda inşallah hüsran olmaz yarın kan testiyle doğrulayacağım ilk ya şimdi hala inanamıyorum kesin biryerde yanlış var diyorum😂 yaramazı öp benim için ❤️
Tesekkur ederim, operim. Sizin de umarim vardir ama bence kesin var. Ben 2 bebemi de bununla, daha da silikken ogrendim. Hatta kan degeriniz 20-50 araliginda cikacaktir yuksek ihtimalle. Benim daha silikken 9 cikmisti da 🤦🏼‍♀️😂

Ağzın bal yesin emi😂❤️ Bende yüksek düşünüyorum çünkü 2 hafta oldu tam 12. Günüm bugün yumurtlamadan böyle bi çizgi beklemiyordum hatta hiç beklemiyordum😏 Şuan heyecanımı sana anlatamam nerdeyse 1 senedir deniyorduk. Allah sağlıklı nasip etsin tek korkum o öğrenipte hüsran yaşamamak 🥰

Back