• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim yardımcı olur musunuz?

Canım tabbi ki ederiz Allah sağlıkla kucagına aldıgın, büyüttüğün günleri de göstersin:) benim şlk oğlumda 36.9 da sabitlendi. İkincisinde 37.1 de sabitlendi testler sıcaklık artıp baya yükseldikten sonra pozitif gösterdi. Ondan öncesi hep negaitfti.
Bu Ateş ölçme işini bilmiyordum. Ama hamile olduğumu bile bilmeden ne kadar sıcağım yaa diyerek olcmustum . 36.6 çıkmıştı ...
Rabbim kucaklarinizi boş birakmasin. En hayırlısını güzelini en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Benimde düşük tehlikem var bana da dua ederseniz sevinirim. ♥️

Bunda bir şey görebiliyor musunuz dün
Canım tabbi ki ederiz Allah sağlıkla kucagına aldıgın, büyüttüğün günleri de göstersin:) benim şlk oğlumda 36.9 da sabitlendi. İkincisinde 37.1 de sabitlendi testler sıcaklık artıp baya yükseldikten sonra pozitif gösterdi. Ondan öncesi hep negaitfti.

akşamüstü meraktan yapmıştım eşimin ısrarına dayanamayıp

Eklentiler

• 4B54AB40-10E6-436A-91B7-5B3BC2B72EC4.jpeg
    4B54AB40-10E6-436A-91B7-5B3BC2B72EC4.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 69
Bu Ateş ölçme işini bilmiyordum. Ama hamile olduğumu bile bilmeden ne kadar sıcağım yaa diyerek olcmustum . 36.6 çıkmıştı ...
Rabbim kucaklarinizi boş birakmasin. En hayırlısını güzelini en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Benimde düşük tehlikem var bana da dua ederseniz sevinirim. ♥️
Tabiki ederiz 🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Ben bu konuda çok iyi bir örnek değilim çünkü akşam yaptigim test bembeyazken sabah cizgiliydi. Ve ben pozitif olduğumu birkaç gün sonra öğrendim şimdi diyorlar ya ilk bilmem kaç dk. Başkasını bilemem ama Bende o kısım hikaye yani. Varsa çıkıyor yoksa asla çıkmıyor o çizgi
Eki Görüntüle 3153316 Benfr sabah yaptım akşam böyle buldum varmı acaba

Benden de cuma akşamı bulgur kadar iki kez kan geldi. Ama peçeteye değince farkettim yani çamaşıra bile degmemisti. Yum sonrası 8. Günümde. Ateşim de düşmedi hala bekliyorum kaset testler negatif
Adet olmadım hala dün geceden beri açık pembe akıntım var devamı gelmiyor iç camasırıma bulaşmıyor WC de sildikçe geliyor karmakarışık oldum 🥲

Back