- 4 Aralık 2019
- 395
- 313
- 53
- Konu Sahibi xXx1PrensAnnesixXx
-
Merhaba son adet tarihim 30 Eylül bat 31 ekim gözüküyor yani bata 4 gün var fakat ben belirtilerim olunca dün akşam ve bugün sabah ilk idrarla olmak üzere 2 test yaptım dün akşamkinde kuruma çizgisi dahi görememiştim fakat bugün bi
Çizgi görüyorum hayal mi görüyorum bilemedim. Üstteki işaretli bugün olan alttaki dün ki bir de bugünkini tek ekliyorum yanına yardımcı olursanız sevinirim
Bence sabah yapın varsa sabah ilk idrarda daha belirgin cikarÇok teşekkür ederim bi tane erken gebelik testi aldım ama sabah mı yapsam şimdi mi yapsam bilemedim
Tamamdır çok teşekkür ederimBence sabah yapın varsa sabah ilk idrarda daha belirgin cikar
Çok teşekkür ederim bi tane erken gebelik testi aldım ama sabah mı yapsam şimdi mi yapsam bilemedim
Güzel düşünün güzel olsun hiç yaptınız mı test bat ne zamanYarın sabah yap ben de yapicamgerçi benim çıkmaz da işte umut fakirin ekmeği
Güzel düşünün güzel olsun hiç yaptınız mı test bat ne zaman
İnşallah bebiş vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çocuğunuz var mı pekiBat Pazar görünüyor ama emin değilim. Ben ateş ölçüyorum bikac aydır. Ona göre pazar diyor genelde de tutuyor. Ama normalde 3 u beklenen adet. Çok karışık o kısımtest sabah yapicam. Bugün akşam yaptığım negatifti (filtrelerle falan görülebilen silik çizgi) ama akşam olması ve adet öncesi olmasi sabahtan yana az da olsa umutlanmama sebep oldu
İnşallah bebiş vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çocuğunuz var mı peki
Merhaba ateş ölçmek nasi oluyor acaba banada anlatirmisinizBat Pazar görünüyor ama emin değilim. Ben ateş ölçüyorum bikac aydır. Ona göre pazar diyor genelde de tutuyor. Ama normalde 3 u beklenen adet. Çok karışık o kısımtest sabah yapicam. Bugün akşam yaptığım negatifti (filtrelerle falan görülebilen silik çizgi) ama akşam olması ve adet öncesi olmasi sabahtan yana az da olsa umutlanmama sebep oldu
Test yaptınız mı bu sabah?İnşallah bebiş vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çocuğunuz var mı peki
Test yaptınız mı bu sabah?
Çok ilginçmiş.. Bebek peşinde koşarken daha neler öğrenicez kim bilirYAptım evet negatif canım :) Her sabah yataktan kalkmadan, ayak yere değmeden dilatından çubuk termometre ile ateş ölçüyorsunuz, güzel uygulamalar var kaydediyorsunuz ( fertility friend ve femometre benim uygulamalarım) size yumurtlama gününüzü, tahmini adetinizi her şeyinizi öngörüyor ve yuzde 95 tutuyor. Hatta bununla ilgili bir başlık da var bulursam atayım
Merhaba yapmadım dün gece açık pembe akıntı gördüm adet mi yerleşme kanaması mı bilemediğim için adet günüme kadar bekleyeyim en azından diye düşündümTest yaptınız mı bu sabah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?