• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim yardımcı olur musunuz?

xXx1PrensAnnesixXx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
395
313
53
Merhaba son adet tarihim 30 Eylül bat 31 ekim gözüküyor yani bata 4 gün var fakat ben belirtilerim olunca dün akşam ve bugün sabah ilk idrarla olmak üzere 2 test yaptım dün akşamkinde kuruma çizgisi dahi görememiştim fakat bugün bi
Çizgi görüyorum hayal mi görüyorum bilemedim. Üstteki işaretli bugün olan alttaki dün ki bir de bugünkini tek ekliyorum yanına yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• 34F6CA65-21C6-4311-8BF3-10648D3CC535.jpeg
    34F6CA65-21C6-4311-8BF3-10648D3CC535.jpeg
    165,7 KB · Görüntüleme: 160
  • 602DC72C-A564-4537-9077-ED9CA563830C.jpeg
    602DC72C-A564-4537-9077-ED9CA563830C.jpeg
    131,7 KB · Görüntüleme: 147
tekli olanda çok silik bir çizgi görüyorum testleri bikaç güne tekrarlayın koyulaşmayı takip edin varsa da daha çoooooooook miniktir.
Merhaba son adet tarihim 30 Eylül bat 31 ekim gözüküyor yani bata 4 gün var fakat ben belirtilerim olunca dün akşam ve bugün sabah ilk idrarla olmak üzere 2 test yaptım dün akşamkinde kuruma çizgisi dahi görememiştim fakat bugün bi
Çizgi görüyorum hayal mi görüyorum bilemedim. Üstteki işaretli bugün olan alttaki dün ki bir de bugünkini tek ekliyorum yanına yardımcı olursanız sevinirim

Bat Pazar görünüyor ama emin değilim. Ben ateş ölçüyorum bikac aydır. Ona göre pazar diyor genelde de tutuyor. Ama normalde 3 u beklenen adet. Çok karışık o kısım 🤭test sabah yapicam. Bugün akşam yaptığım negatifti (filtrelerle falan görülebilen silik çizgi) ama akşam olması ve adet öncesi olmasi sabahtan yana az da olsa umutlanmama sebep oldu 🤭
Güzel düşünün güzel olsun hiç yaptınız mı test bat ne zaman

Bat Pazar görünüyor ama emin değilim. Ben ateş ölçüyorum bikac aydır. Ona göre pazar diyor genelde de tutuyor. Ama normalde 3 u beklenen adet. Çok karışık o kısım 🤭test sabah yapicam. Bugün akşam yaptığım negatifti (filtrelerle falan görülebilen silik çizgi) ama akşam olması ve adet öncesi olmasi sabahtan yana az da olsa umutlanmama sebep oldu 🤭
İnşallah bebiş vardır Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çocuğunuz var mı peki

Merhaba ateş ölçmek nasi oluyor acaba banada anlatirmisiniz

YAptım evet negatif canım :) Her sabah yataktan kalkmadan, ayak yere değmeden dilatından çubuk termometre ile ateş ölçüyorsunuz, güzel uygulamalar var kaydediyorsunuz ( fertility friend ve femometre benim uygulamalarım) size yumurtlama gününüzü, tahmini adetinizi her şeyinizi öngörüyor ve yuzde 95 tutuyor. Hatta bununla ilgili bir başlık da var bulursam atayım
Bunu bende merak ediyorum 🙈 pozitifbiri pozitifbiri

Test yaptınız mı bu sabah?

YAptım evet negatif canım :) Her sabah yataktan kalkmadan, ayak yere değmeden dilatından çubuk termometre ile ateş ölçüyorsunuz, güzel uygulamalar var kaydediyorsunuz ( fertility friend ve femometre benim uygulamalarım) size yumurtlama gününüzü, tahmini adetinizi her şeyinizi öngörüyor ve yuzde 95 tutuyor. Hatta bununla ilgili bir başlık da var bulursam atayım
Çok ilginçmiş.. Bebek peşinde koşarken daha neler öğrenicez kim bilir 🤣🙈🙈

on numara 5 yıldız birsey. Üstelik ücretsiz , ovulasyon testleri beni geriyor, iki çocugumu da burdan farkettim ben :) bikaç ay veri girmeniz daha sağlıklı en azından öngörmesi için. Mesela benim adet ateşim 36.2 onu görünce tmm diyorum geldi ve geliyor :)

Ateş ölçme yöntemi deyip sadece başlıklarda ara deyin, soru soranlara cevapları falan bakabılırsınız, ben de elimden geldiğince yanıtlarım

Bu Ateş ölçme işini bilmiyordum. Ama hamile olduğumu bile bilmeden ne kadar sıcağım yaa diyerek olcmustum . 36.6 çıkmıştı ...
Rabbim kucaklarinizi boş birakmasin. En hayırlısını güzelini en kısa zamanda Rabbim nasip etsin. Benimde düşük tehlikem var bana da dua ederseniz sevinirim. ♥️

Back