- Konu Sahibi Emellzeliha
-
Kanama leke ağrı sızı yoksa kan için bekle pazartesiyi ama bunlardan birisi olursa mutlaka gitmelisin canım. Ql test bakalım varsa koyu çıkar zatenOna değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acaba
Benim de böyle çıktı çok korkuyorum birer gün ara ile yaptım bugün adet günüm belim kasiklarim çok ağrıyor. Olumsuz tüp denemem vardı inşallah mucizem benimledirMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
Benim de böyle çıktı çok korkuyorum birer gün ara ile yaptım bugün adet günüm belim kasiklarim çok ağrıyor. Olumsuz tüp denemem vardı inşallah mucizem benimledirMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
sonucunuz ne oldu acabaOna değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acaba
Şimdi test almaya gidiyorum farklı test yapıcam pazartesi doktor randevum var inşallah haber veririmsonucunuz ne oldu acaba
Yaa inşallah vardır sizde de farklı teste deniycwn benim adetim 5 gün geçti ama hala bel ve kasık ağrılarım var adet oluca. gibi başka test yapıcam şimdi almaya gidiyorum yapınca haber veririmBenim de böyle çıktı çok korkuyorum birer gün ara ile yaptım bugün adet günüm belim kasiklarim çok ağrıyor. Olumsuz tüp denemem vardı inşallah mucizem benimledir
Hafif ağrı var sadece oda ayakta dolandığım zaman yatınca sıkıntı olmuyor kan yok çok şükür inşallah şimdi 2 tane test alıcam Bi şimdi yaparım birde yarın sabah inşallahKanama leke ağrı sızı yoksa kan için bekle pazartesiyi ama bunlardan birisi olursa mutlaka gitmelisin canım. Ql test bakalım varsa koyu çıkar zaten
Hadi güzel haber bekliyorum inşallah ben de gittim eczaneler kapalı normalde açık olurdu sinir oldum. Ben de ayakta durunca sancım oluyor yatıyorum geneldeYaa inşallah vardır sizde de farklı teste deniycwn benim adetim 5 gün geçti ama hala bel ve kasık ağrılarım var adet oluca. gibi başka test yapıcam şimdi almaya gidiyorum yapınca haber veririm
Doğru hafta sonu kapalı ama burda hepsi açıkmış bende arayıp öyle çıktım açıkmı diyeHadi güzel haber bekliyorum inşallah ben de gittim eczaneler kapalı normalde açık olurdu sinir oldum. Ben de ayakta durunca sancım oluyor yatıyorum genelde
Ona değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acaba
Migros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecekDoğru hafta sonu kapalı ama burda hepsi açıkmış bende arayıp öyle çıktım açıkmı diye
Yaa hadi inşallah güzel haberlerle geliriz ikimizde test yapınca haberini bekliyorum dualarım seninle inşallahMigros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek
Migros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek
İnşallah şimdi yaptım yine pozitif çıktı ok şükürMigros sanal markette varmış sipariş verdim bugün gelecek
Yaptım test çok şükür yine pozitif bu sefer kaset test kullandımKanama leke ağrı sızı yoksa kan için bekle pazartesiyi ama bunlardan birisi olursa mutlaka gitmelisin canım. Ql test bakalım varsa koyu çıkar zaten
Ooooo minnoş geliyor gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah. Bunda daha belirgin çıkmışİnşallah şimdi yaptım yine pozitif çıktı ok şükür
Evet çok şükür yaa Amin inşallah Rabbım sizlere de nasip eder inşallah seninde güzel haberni bekliyorum canım evet diğer test cuma günü yapmıştım o zaman da silik çıkmıştıOoooo minnoş geliyor gözün aydın canım çok sevindim darısı bizlere inşallah. Bunda daha belirgin çıkmış
Hayırlısı olsun inşallahŞimdi test almaya gidiyorum farklı test yapıcam pazartesi doktor randevum var inşallah haber veririm
Yaptım canım attım hatta çok şükür çift çizgiHayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?