- 7 Haziran 2022
- 276
- 498
- 23
- 24
- Konu Sahibi Emellzeliha
-
Pozitif canm hayırlı olsun. Acil de kan verebilirsinMerhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
Gerçekten mi ya çok heyecanlıyım ilk hamileliğim olacak Rabbim nasip ederse eğer mutluluktan ağlıyorum inşallah eşim işten 4 de geliyor anca o zaman acile gidebilirim bize uzak malasef dePozitif canm hayırlı olsun. Acil de kan verebilirsin
İnşallah hayırlı haberler al istersen bir de normal kaset test yap onda da çıkarsa vardır canm sonra kana gidersinGerçekten mi ya çok heyecanlıyım ilk hamileliğim olacak Rabbim nasip ederse eğer mutluluktan ağlıyorum inşallah eşim işten 4 de geliyor anca o zaman acile gidebilirim bize uzak malasef de
Tamam inşallah eczanelerin açılmasını bekliyorum da şimdi inşallah alicim hemen kaset testİnşallah hayırlı haberler al istersen bir de normal kaset test yap onda da çıkarsa vardır canm sonra kana gidersin
At sonucu tekrar canm merak ederim güzel haberlerle gel inşallahTamam inşallah eczanelerin açılmasını bekliyorum da şimdi inşallah alicim hemen kaset test
İnşallah canım yaa yapar yapmaz atıcamAt sonucu tekrar canm merak ederim güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah canım yaaAt sonucu tekrar canm merak ederim güzel haberlerle gel inşallah
Merhaba hanımlar benim adetim 2 gün geçti ara ara açıkcası 3 gündür kahverengimsi pembesi 1 veya 2 damla akıntı oluyor kesiliyor sonra bugün sabah ilk idrarla test yaptım silik çizgi çıktı ve 5 - 10 saniye içinde çıktı sonuç sizce hamilemiyim kan verecektim ama bugün kapalı 15 temmuzdan dolayı pazartesi gününe kaldı hastalanırım test yanlış mı diye korkuyorum biraz da yaptığım test erken gebelik testi
Yeni test dimi bu canım. Maşallah hadi hayırlı olsunİnşallah canım yaa
Yeni test dimi bu canım. Maşallah hadi hayırlı
Yok canım baktım sonra Bi 5ane resmini çektim net değilse diye onu yükledim bugün nöbetçi eczane var eşim gelirken alacak inşallahYeni test dimi bu canım. Maşallah hadi hayırlı olsun
Doğru eczaneler kapalı bugün. Tamam yapınca atarsın cnmYok canım baktım sonra Bi 5ane resmini çektim net değilse diye onu yükledim bugün nöbetçi eczane var eşim gelirken alacak inşallah
Tamam canım inşallah dualarınızı bekliyorumDoğru eczaneler kapalı bugün. Tamam yapınca atarsın cnm
Yaptın mı test canımTamam canım inşallah dualarınızı bekliyorum
Yok canım malasef eşim nöbetçi eczaneyi bulamamış ama hala hastalanmadım inşallah yarın bakıcam nöbetçi eczanelereYaptın mı test canım
Kan ver bence senYok canım malasef eşim nöbetçi eczaneyi bulamamış ama hala hastalanmadım inşallah yarın bakıcam nöbetçi eczanelere
Kan vericem de şehir hastanesi bize uzak birde hafta sonu pazartesi o yüzden sağlık ocağına gidicemKan ver bence sen
Acile git direk canımKan vericem de şehir hastanesi bize uzak birde hafta sonu pazartesi o yüzden sağlık ocağına gidicem
Ona değil Bi kaç eczane aradım açıkmış bugün inşallah alıcam 2 tane daha farklı test birde sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor diyorlar ya ben bu testi sabah yapmıştım ilk idrarla şimdi alacağımı hemen yapsam olur mu acabaAcile git direk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?