Gebelik testim silik çıktı

Kanamanız başladı mı peki, benim regl 6 gün gecikince başladı 2 gün az az devam etti kesildi bugün de yine bir iki damla gelip kesildi, çok can sıkıcı bir durum
Evet gecikmemin 7. Gununde kanamam başladı bugün kanamanın 2. Günü ve kanamam az geliyor

Ve aşırı derecede baş agrisi yaşıyorum
Hadi ya üzüldüm, ben de yaşıyorum şuan kanamam kesilip sonra damla damla geliyor, ama olumlu tarafından düşünelim en azından tüpler açık demek ki, gebe kalabiliyoruz, inşallah en yakın zaman da sağlıklı güzel gebelik ler yaşarız

Ben kanamam az az gelince yine umut etmiştim çünkü etraftan duyuyorum hep, kanaması olup da hamileliğin sürdürenler de var, tekrar kan verin bence hcg düşüyor mu diye batırın, ben de pazartesi günü kan verip baktırcam

Aynen ben de öyle düşünüyorum ilk denememdi zaten, su an içim rahat en azından hamile kalabiliyormuşum. Rabbim hayırlısını versin cumlemize

Aynen ben de öyle düşünüyorum ilk denememdi zaten, su an içim rahat en azından hamile kalabiliyormuşum. Rabbim hayırlısını versin cumlemize
Benim de ilkti, ben de çok üzüldüm çünkü annemlere falan söylemiştim hamile olduğumu, ama toparlandım sonra

Burcu hanım ben bu sabah kan vermiştim hcg 41 çıkmış 3 gün önce 17 çıkmıştı. Durum böyle olunca doktor cok kötümser konuştu. Yoğun bir kanamanın olup dışarı atılması gerekiyor dedi atılmazsa iç kanama yapabilir dedi

Allah korusun, ya ben de de yoğun kanama olmadı hiç 2 gün hafif olup kesildi benim beta 13.5 çıkmıştı erken öğrendim ben de pazartesi gitcem doktora, kimyasal gebelik ise regl gibi olup gidiyor o kadar iç kanama olacağını sanmam, çünkü oluşmuş bir şey yok içerde tutanamadan düşmesi kimyasal gebelik oluyor

Kanama oldukça değer de düşecek diye biliyorum

Durun bakalım belki de yerleşme kanaması olabilir, değerlerimizin zaman olumsuz olmayalım, dediğim gibi inşallah bir şey yoktur, olumlu olun, ben de şuan sizinle aynı durumdayım çünkü,
Yerleşme kanaması icin cok geç bir tarih degil mi sizce, çünkü bugün benim bat 37. Günü kanamam dün

Yerleşme kanaması icin cok geç bir tarih degil mi sizce, çünkü bugün benim bat 37. Günü kanamam dün başladı
O zaman olumsuz olmayalım, dediğim gibi ben de kimyasal gebeliği doktorumdan öğrendim değerlerin 2 kat artması gerekiyormuş her gün, artıyorsa sıkıntı yok kanama olsa bile böyle gebelik yaşayan çok, ama düşüyorsa kanama ile birlikte o kimyasaldir, zaten kimyasali düştükten bile saymıyorlar, hatta kimyasal dan hemen sonra hamile kalan da çok, o kadar normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…