- 21 Nisan 2021
- 51
- 8
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Noldu canm benimİnşallah yaaa inşallahhaberi alır almaz buraya yazalım ben yarın da bekleyip sonra kan testi yaptırcam, ikimizden de güzel haberler gelsin inşallah
Ay hadi insallahSilik çizgilerim çıkıyor kız hadi inşallaahhh
Kanamam oldu benim hafif dün bugün de biraz tekrar etti, kesilince tekrar kan vericem, duruyo mu yoksa düşüyor mu bilmiyorumNoldu canm benim
Sizin sonucunuz pozitiftir inşallah, ben hamile olduğumu öğrendikten 6 gün sonra kanamam başladı işte hafif miktarda, çarşamba doktora gitcemNoldu canm benim
Ben de doktorumdan öğrendim, inşallah aminnn
Kanamanız başladı mı peki, benim regl 6 gün gecikince başladı 2 gün az az devam etti kesildi bugün de yine bir iki damla gelip kesildi, çok can sıkıcı bir durumKimyasal gebelikmiş benim deyaşayarak öğrendim. Herseyin hayırlısı olsun
Evet gecikmemin 7. Gununde kanamam başladı bugün kanamanın 2. Günü ve kanamam az geliyorKanamanız başladı mı peki, benim regl 6 gün gecikince başladı 2 gün az az devam etti kesildi bugün de yine bir iki damla gelip kesildi, çok can sıkıcı bir durum
Hadi ya üzüldüm, ben de yaşıyorum şuan kanamam kesilip sonra damla damla geliyor, ama olumlu tarafından düşünelim en azından tüpler açık demek ki, gebe kalabiliyoruz, inşallah en yakın zaman da sağlıklı güzel gebelik ler yaşarızVe aşırı derecede baş agrisi yaşıyorum
Ben kanamam az az gelince yine umut etmiştim çünkü etraftan duyuyorum hep, kanaması olup da hamileliğin sürdürenler de var, tekrar kan verin bence hcg düşüyor mu diye batırın, ben de pazartesi günü kan verip baktırcamHadi ya üzüldüm, ben de yaşıyorum şuan kanamam kesilip sonra damla damla geliyor, ama olumlu tarafından düşünelim en azından tüpler açık demek ki, gebe kalabiliyoruz, inşallah en yakın zaman da sağlıklı güzel gebelik ler yaşarız
Aynen ben de öyle düşünüyorum ilk denememdi zaten, su an içim rahat en azından hamile kalabiliyormuşum. Rabbim hayırlısını versin cumlemizeHadi ya üzüldüm, ben de yaşıyorum şuan kanamam kesilip sonra damla damla geliyor, ama olumlu tarafından düşünelim en azından tüpler açık demek ki, gebe kalabiliyoruz, inşallah en yakın zaman da sağlıklı güzel gebelik ler yaşarız
Benim de ilkti, ben de çok üzüldüm çünkü annemlere falan söylemiştim hamile olduğumu, ama toparlandım sonraAynen ben de öyle düşünüyorum ilk denememdi zaten, su an içim rahat en azından hamile kalabiliyormuşum. Rabbim hayırlısını versin cumlemize
Burcu hanım ben bu sabah kan vermiştim hcg 41 çıkmış 3 gün önce 17 çıkmıştı. Durum böyle olunca doktor cok kötümser konuştu. Yoğun bir kanamanın olup dışarı atılması gerekiyor dedi atılmazsa iç kanama yapabilir dediBen kanamam az az gelince yine umut etmiştim çünkü etraftan duyuyorum hep, kanaması olup da hamileliğin sürdürenler de var, tekrar kan verin bence hcg düşüyor mu diye batırın, ben de pazartesi günü kan verip baktırcam
Allah korusun, ya ben de de yoğun kanama olmadı hiç 2 gün hafif olup kesildi benim beta 13.5 çıkmıştı erken öğrendim ben de pazartesi gitcem doktora, kimyasal gebelik ise regl gibi olup gidiyor o kadar iç kanama olacağını sanmam, çünkü oluşmuş bir şey yok içerde tutanamadan düşmesi kimyasal gebelik oluyorBurcu hanım ben bu sabah kan vermiştim hcg 41 çıkmış 3 gün önce 17 çıkmıştı. Durum böyle olunca doktor cok kötümser konuştu. Yoğun bir kanamanın olup dışarı atılması gerekiyor dedi atılmazsa iç kanama yapabilir dedi
Kanama oldukça değer de düşecek diye biliyorumAllah korusun, ya ben de de yoğun kanama olmadı hiç 2 gün hafif olup kesildi benim beta 13.5 çıkmıştı erken öğrendim ben de pazartesi gitcem doktora, kimyasal gebelik ise regl gibi olup gidiyor o kadar iç kanama olacağını sanmam, çünkü oluşmuş bir şey yok içerde tutanamadan düşmesi kimyasal gebelik oluyor
İste benim kanamam gelmiyor dün geldi bugün bisey yok sadece leke varKanama oldukça değer de düşecek diye biliyorum
Durun bakalım belki de yerleşme kanaması olabilir, değerlerimizin artması önemliİste benim kanamam gelmiyor dün geldi bugün bisey yok sadece leke var
Yerleşme kanaması icin cok geç bir tarih degil mi sizce, çünkü bugün benim bat 37. Günü kanamam dün başladıDurun bakalım belki de yerleşme kanaması olabilir, değerlerimizin artması önemli
Durun bakalım belki de yerleşme kanaması olabilir, değerlerimizin zaman olumsuz olmayalım, dediğim gibi inşallah bir şey yoktur, olumlu olun, ben de şuan sizinle aynı durumdayım çünkü,
Yerleşme kanaması icin cok geç bir tarih degil mi sizce, çünkü bugün benim bat 37. Günü kanamam dün
O zaman olumsuz olmayalım, dediğim gibi ben de kimyasal gebeliği doktorumdan öğrendim değerlerin 2 kat artması gerekiyormuş her gün, artıyorsa sıkıntı yok kanama olsa bile böyle gebelik yaşayan çok, ama düşüyorsa kanama ile birlikte o kimyasaldir, zaten kimyasali düştükten bile saymıyorlar, hatta kimyasal dan hemen sonra hamile kalan da çok, o kadar normal yaniYerleşme kanaması icin cok geç bir tarih degil mi sizce, çünkü bugün benim bat 37. Günü kanamam dün başladı
İçinizi ferah tutun, ben öyle yapmaya çalışıyorum, olmazsa da en kısa zaman da yine olacak göreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?