- Konu Sahibi Kutsalsindiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
76 çok güzel bir değer ilk ölçüme göre Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versinInsallah negatif degildirbenim beta hcg 76 cikmisti. Adete 3 gun vardi kan tahlili yapildiginda. Eger sabredebilirseniz bekleyin ama ben sabredememistim
![]()
Koyulasma da olmuş inşallah gebeliktir canım. Adete kaç gün varArkadaşlar bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç, ben bugün de gebelik testi yaptırdım dün ki gibi çıktı, ikincide de silik çizgi net görünüyor, çok sabırsızım, sizce gebe olabilme ihtimalim yüksek olabilir mi?
Adet günüm 1 gün geçtiKoyulasma da olmuş inşallah gebeliktir canım. Adete kaç gün var
O zaman yarın hemen kan ver canımAdet günüm 1 gün geçti
Verdim bugün, yarın çıkacak sonuç bekliyorum bakalım inşallahO zaman yarın hemen kan ver canım
Hadi hayırlısı bakalımVerdim bugün, yarın çıkacak sonuç bekliyorum bakalım inşallah![]()
Canım nolduİnşalllaaahhhhhhhaberini bekliyorum canım benim
![]()
Adetin gecikmiş di demi canımMerhaba kızlar, kan testi sonucumu aldım beta 13.5 çıktı doktorum 150 olmadan bişey diyemem diyor böyle bir şey başına gelen var mı hemşire var diyor ama çok yeni
Malum yasaklardan dolayı tekrar kan testi için beklemem gerekli, doktorum gebelik var ama henüz çok yeni diyor yükselince bakıcam dedi, böyle bir şey yaşayan var mı aranızdaAdetin gecikmiş di demi canım
Canım benimde silikti gecikme bile olmadı kan testi verdim sonuç pozitifDarısı başımaKan testinin 1. Hafta da negatif çıkma ihtimali var mı ?
Sizin beta kaç çıktı, benim biraz düşük geç döllenme olabilirmişCanım benimde silikti gecikme bile olmadı kan testi verdim sonuç pozitif
50.43 çıktı yeni başlamış dedi ama yükseleceğini söyledi 2 gün sonra randevum var tekrar istedi kanSizin beta kaç çıktı, benim biraz düşük geç döllenme olabilirmiş
Gecikmeye göre evet düşük ama geç döllenme olduysa normal canım. Önemli olan bundan sonraki artışMalum yasaklardan dolayı tekrar kan testi için beklemem gerekli, doktorum gebelik var ama henüz çok yeni diyor yükselince bakıcam dedi, böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
13.5 gecikme olmadan önce çıkan sonuç, reglime bir gün kala yaptım, şuan 2 gün geçti bugün 3. GÜN olacak yani inşallah artıyordur regl de olmadım zatenGecikmeye göre evet düşük ama geç döllenme olduysa normal canım. Önemli olan bundan sonraki artış
Yükselmiştir inşallah için rahat olsun döllenme gününe bağlı olarak değişiyor bhcg. İnşallah güzel haberler verirsin13.5 gecikme olmadan önce çıkan sonuç, reglime bir gün kala yaptım, şuan 2 gün geçti bugün 3. GÜN olacak yani inşallah artıyordur regl de olmadım zaten