Gebelik testim silik çıktı

Ilk yaptigim testim boyleydi 😁

Eklentiler

• 20210224_141237.jpg
    20210224_141237.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 107
Insallah negatif degildir 😊 benim beta hcg 76 cikmisti. Adete 3 gun vardi kan tahlili yapildiginda. Eger sabredebilirseniz bekleyin ama ben sabredememistim 😁😅
76 çok güzel bir değer ilk ölçüme göre Allah bebişinize sağlıklı uzun ömür versin 🌸 inşallah benimde bebişim vardırrrr 🤱🤰👼🌸

Arkadaşlar bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç, ben bugün de gebelik testi yaptırdım dün ki gibi çıktı, ikincide de silik çizgi net görünüyor, çok sabırsızım, sizce gebe olabilme ihtimalim yüksek olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20210428_184523.jpg
    IMG_20210428_184523.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20210428_184509.jpg
    IMG_20210428_184509.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 94
Arkadaşlar bugün kan verdim yarın çıkacak sonuç, ben bugün de gebelik testi yaptırdım dün ki gibi çıktı, ikincide de silik çizgi net görünüyor, çok sabırsızım, sizce gebe olabilme ihtimalim yüksek olabilir mi?
Koyulasma da olmuş inşallah gebeliktir canım. Adete kaç gün var

Merhaba kızlar, kan testi sonucumu aldım beta 13.5 çıktı doktorum 150 olmadan bişey diyemem diyor böyle bir şey başına gelen var mı hemşire var diyor ama çok yeni

Yok gecikmeden kan testi verdim ben çarşamba günü, regl olsaydım bugün 3.gün olacaktı daha bugünle birlikte 2 gün gecikme var, doktor çok çok yeni bir hafta daha bekle beta yükselecek dedi haftaya tekrar kan testi ile ne kadar olduğuna bakıcam

Malum yasaklardan dolayı tekrar kan testi için beklemem gerekli, doktorum gebelik var ama henüz çok yeni diyor yükselince bakıcam dedi, böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Gecikmeye göre evet düşük ama geç döllenme olduysa normal canım. Önemli olan bundan sonraki artış

Gecikmeye göre evet düşük ama geç döllenme olduysa normal canım. Önemli olan bundan sonraki artış
13.5 gecikme olmadan önce çıkan sonuç, reglime bir gün kala yaptım, şuan 2 gün geçti bugün 3. GÜN olacak yani inşallah artıyordur regl de olmadım zaten

13.5 gecikme olmadan önce çıkan sonuç, reglime bir gün kala yaptım, şuan 2 gün geçti bugün 3. GÜN olacak yani inşallah artıyordur regl de olmadım zaten
Yükselmiştir inşallah için rahat olsun döllenme gününe bağlı olarak değişiyor bhcg. İnşallah güzel haberler verirsin 🙏🏻 testin varsa tekrar kan verene kadar test yap koyulasma varsa artıyor demektir

Back