- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Merhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyinMerhaba yeni üyeyim ve kullanmayı cok bilmiyorum. Testimi bu sabah yaptım ama hiç bisey anlamadım. İlk denememdi cok acemiyim. Sizce bisey var mi bunda
Ne kadar oldu kanaman inşAllah kimyasal değildirMerhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyin
Hepsini tek tek okudum. Ben regl 3 gün gectiğinde yaptırdım 678 cıkmıstı beta hcg. Belkide yerleşme kanamasıdırMerhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyin
Evet 2 gün geciktiMerhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyin
Evet 2 gün geçtiMerhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyin
Siz neden üzüldünüz ne oldu kiMerhaba, öncelikle regl gecikti mi? Ben geçen hafta regl gecikmeden yaptım silik çıktı kan testi ile hamile olduğumu anladım ancak şuan regl 5 gün geçtikten sonra kanamam oldu tabi yerleşme kanamasını mı bilmiyorum ama azdan çok geldi , o yüzden bence regl gecikmesini bekleyip bir kan testi yaptırın derim, benim gibi üzülmeyin
Regl gecikmeden silik çizgi gördüm, daha sonra da regl günümde kan testi yaptım beta 13.50 çıktı, sonra takip ettim yükselmeye başladı, regl olmadım 5 gün geçti, bugün sabah kanamam oldu, yüksek ihtimal kimsayal gebelik olabilir, moralim çok bozuldu, hem erken öğrendiğim için stres yaptım hem de kanamam olunca, yerleşme kanaması daha az oluyor diye okuyorum benim ki az değil ama öyle çok da değil, biraz da sancım varSiz neden üzüldünüz ne oldu ki
Kimyasal gebeliği ilk defa bu sitede bakinirken duydum, umarım hersey yolunda ilerler, gönlünüzü ferah tutmaya çalışınRegl gecikmeden silik çizgi gördüm, daha sonra da regl günümde kan testi yaptım beta 13.50 çıktı, sonra takip ettim yükselmeye başladı, regl olmadım 5 gün geçti, bugün sabah kanamam oldu, yüksek ihtimal kimsayal gebelik olabilir, moralim çok bozuldu, hem erken öğrendiğim için stres yaptım hem de kanamam olunca, yerleşme kanaması daha az oluyor diye okuyorum benim ki az değil ama öyle çok da değil, biraz da sancım var
Ben de doktorumdan öğrendim, inşallah aminnnKimyasal gebeliği ilk defa bu sitede bakinirken duydum, umarım hersey yolunda ilerler, gönlünüzü ferah tutmaya çalışın
Tekrar kan verdiniz mi benim de bugun 22 çıktı tüp bebek transferin 6.günü adetime 5 gün var ama korkuyorum kimyasalsa diye13.5 gecikme olmadan önce çıkan sonuç, reglime bir gün kala yaptım, şuan 2 gün geçti bugün 3. GÜN olacak yani inşallah artıyordur regl de olmadım zaten
Yasaklardan dolayı kan veremedim malesef, ilkinde silik çıkmıştı sonra kan verdim onda 13.50 çıktı sonra yine prodictor erken gebelik testi yaptım çizgi koyulaştı, regl ise 5 gün gecikti, tekrar kan vermek için beklerken bugün sabah kanamam oldu, doktorum aradım kimyasal gebelik olabileceğini kanamamı takip etmemi söyledi, ama yerleşme kanaması olsaydı kanamam kesilirdi yada az gelirdiTekrar kan verdiniz mi benim de bugun 22 çıktı tüp bebek transferin 6.günü adetime 5 gün var ama korkuyorum kimyasalsa diye
Bir de kötü düşünmeyin lütfen herkeste öyle olacak diye bir şey yok, siz güzel düşünün sizin güzel olsun inşallahTekrar kan verdiniz mi benim de bugun 22 çıktı tüp bebek transferin 6.günü adetime 5 gün var ama korkuyorum kimyasalsa diye
Yaa inşalh yerleşme kanamasıdır canım ya yoksa da bir dahaki ay sağlıkla kal inşallahYasaklardan dolayı kan veremedim malesef, ilkinde silik çıkmıştı sonra kan verdim onda 13.50 çıktı sonra yine prodictor erken gebelik testi yaptım çizgi koyulaştı, regl ise 5 gün gecikti, tekrar kan vermek için beklerken bugün sabah kanamam oldu, doktorum aradım kimyasal gebelik olabileceğini kanamamı takip etmemi söyledi, ama yerleşme kanaması olsaydı kanamam kesilirdi yada az gelirdipembemsi kan geliyo çok değil ama çok az da değil o yüzden çok büyük moral bozukluğu yaşıyorum. Siz yarın tekrar kan verin bence takip edin yükselmesi lazım
İnşaalh ama akıldan çıkmıyor işte sürekli ağrım var bide adet olacam sanıyorum ama umutluyum ya adetime 5 gün vardı tüp bebek olunca değişiyor ama belki o zamana yükselecek yine de işteBir de kötü düşünmeyin lütfen herkeste öyle olacak diye bir şey yok, siz güzel düşünün sizin güzel olsun inşallah
Moral iyi olsun önemli olan oYaa inşalh yerleşme kanamasıdır canım ya yoksa da bir dahaki ay sağlıkla kal inşallahvericem yarı yine asıl kan günüm de salıydı o gün de veririm yine işte tüp bebek olunca emek verdim iğneler vs az moralim bozuldu ama hep olumlu hissetmiştim aslında inşallah öyle devam eder
Regl olacak hissi oluyor hamilelikte ilk haftalar onu sorun etmeyin, öyle olacak sanıyorsun ama olmuyorsunİnşaalh ama akıldan çıkmıyor işte sürekli ağrım var bide adet olacam sanıyorum ama umutluyum ya adetime 5 gün vardı tüp bebek olunca değişiyor ama belki o zamana yükselecek yine de işte
İnşaalh canım AminnMoral iyi olsun önemli olan oBenim de olmazsa yapacak bir şey yok inşallah sonraki ay olur yeter ki sağlıkla gelsinler dünyaya
Silik çizgilerim çıkıyor kız hadi inşallaahhhInsallah negatif degildirbenim beta hcg 76 cikmisti. Adete 3 gun vardi kan tahlili yapildiginda. Eger sabredebilirseniz bekleyin ama ben sabredememistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?