- 21 Nisan 2021
- 51
- 8
- 3
- 29
- Konu Sahibi Kutsalsindiii
-
Resim çekmeyi denedim ama belli olmuyor kiii
Dur bakalm 1 hafta sonra yapıcam inş. Heyecandan erken doğurmam o zamana kadar
Teşekkür ederimO çizgiler yanıltıcı olabiliyor 2 gün sonra ilk idrarla tekrar yapın koyulaşmış olursa hamilelik olabilirhayırlısı olsun
Tabi ki olabilirsinizMerhaba arkadaşlar benim de reglime 1 gün kala erken gebelik testlerinden yaptım, yarın regl olmam gerekiyor normalde, olacakmışım gibi çok hafif sancı oluyor göğüsler ağrıyor, test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor sizce gebe olabilir miyim
Silik filan degil gayet net cikmisMerhaba arkadaşlar benim de reglime 1 gün kala erken gebelik testlerinden yaptım, yarın regl olmam gerekiyor normalde, olacakmışım gibi çok hafif sancı oluyor göğüsler ağrıyor, test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama belli oluyor sizce gebe olabilir miyim
Ayy inşallah yaa, bir an geliyo seviniyorum, sonra ya değilse diyorum kafam karışık, yarın kan testi yatırcamSilik filan degil gayet net cikmishayirli olsun kan verin kesinlestirin
Hadi inşallahhh kalpten gidicemTabi ki olabilirsinizyarın kan verin bence
Tabi ki olabilirsinizyarın kan verin bence
Ben de aynı durumdayım, inşallah hayırlısı olsun ikimiz için deHadi inşallahhh kalpten gidicem
Burda yazılanlara göre adet sancısı gibi bir sancı gebelik belirtisiymişBen de aynı durumdayım, inşallah hayırlısı olsun ikimiz için debu arada sizin de regl olacakmış gibi sancınız oluyor mu? ben bir tek ondan korkuyorum. Hafif sancılar gelip gidiyor sanki regl olacakmışım gibi
KalptenHadi inşallahhh aklpten gidicem
Canım bak benim belim boynum asla tutulmaz kaç yaşındayım ne ağır sporlar yaptın olmadı .. bu hafta belim tutuldu geçmiyor ilk hafta mide bulantım vardı artık yok . Mide ekşimem var göğüslerim çok acıyor çok nadir başım ağrıyor ve halsizim :) inşallah hamişizdirBen de aynı durumdayım, inşallah hayırlısı olsun ikimiz için debu arada sizin de regl olacakmış gibi sancınız oluyor mu? ben bir tek ondan korkuyorum. Hafif sancılar gelip gidiyor sanki regl olacakmışım gibi
İnşallah yaaa inşallahKalpten
Canım bak benim belim boynum asla tutulmaz kaç yaşındayım ne ağır sporlar yaptın olmadı .. bu hafta belim tutuldu geçmiyor ilk hafta mide bulantım vardı artık yok . Mide ekşimem var göğüslerim çok acıyor çok nadir başım ağrıyor ve halsizim :) inşallah hamişizdir
Benim de 4 gun kala cok silik cizgi cikmistiArkadaşlar adetime 4 gün var ve ben sabredemeyip gebelik testi yaptım çok çokkkk silik bir çizgi var çok dikkatli bakılınca belli oluyor hayalet çizgi diyorsunuz sanırım ... hamilemiyimdir ki çok heyecanlandımm
Darısı başımaBenim de 4 gun kala cok silik cizgi cikmistiyarin kan testi verirseniz iciniz rahat eder
İnşalllaaahhhhhhİnşallah yaaa inşallahhaberi alır almaz buraya yazalım ben yarın da bekleyip sonra kan testi yaptırcam, ikimizden de güzel haberler gelsin inşallah
Insallah negatif degildirDarısı başımaKan testinin 1. Hafta da negatif çıkma ihtimali var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?