• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİM POZİTİF Mİ?

fztbsr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
188
85
28
28
Merhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum. Birçok forumu okudum.
HSG filmi çektirmiştim geçen ay. Dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bugün gebelik testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı. Sizceeee?

Eklentiler

• 86C0EA55-064B-471B-8C8B-9D507CCA4BC0.jpeg
    86C0EA55-064B-471B-8C8B-9D507CCA4BC0.jpeg
    60,9 KB · Görüntüleme: 164
HSG filmi çektirmiştim geçen ay. Dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bugün gebelik testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı. Sizceeee?
Merhaba hoşgeldin. ☺️ Eğer testin 10 dkka içinde hemen pozitif çıktıysa hamilesin canım. Çünkü ikinci çizgi çok net.

Hayırlı olsun inşallah 🙏 pozitif

Merhaba hoşgeldin. ☺️ Eğer testin 10 dkka içinde hemen pozitif çıktıysa hamilesin canım. Çünkü ikinci çizgi çok net.
Evet çok şaşkınım. Biz de 14 aydır düşünüyorduk. Hsg sonrası gebe kalan çok kişi olmuş. Çok umutlu değildim ama şoktan şu an sevincimi
Bile yaşayamadım. İnşallah kan sonuçları da bu yöndedir. Çok teşekkür ederim ☺️

Evet çok şaşkınım. Biz de 14 aydır düşünüyorduk. Hsg sonrası gebe kalan çok kişi olmuş. Çok umutlu değildim ama şoktan şu an sevincimi
Bile yaşayamadım. İnşallah kan sonuçları da bu yöndedir. Çok teşekkür ederim ☺️
Hayırlı olsun o zaman ☺️

16634449434495954336606278183579.jpg

Bende 2 gündür test yapıyorum 10 dkka içinde böyle çıkıyo. Geçen ay 28. Gün adet oldum bu ayda 26. Gündeyim bilemiyorum.

Yeni deniyoruz. Evet hsg çekildim ama 1 sene oldu. Korunuyoduk.
O zaman aceleci davranmanıza gerek yok, doktorum 1 sene deneyin demişti. Tabi bizim 1 sene sonunda hala olmayınca hsg çekildim. Hsg de normal çıktı ancak demek ki yapışıklıklar vs vardı ve açıldı ki çektirdiğim ay pozitifi gördüm. Tabi kan testi vermedim henüz

O zaman aceleci davranmanıza gerek yok, doktorum 1 sene deneyin demişti. Tabi bizim 1 sene sonunda hala olmayınca hsg çekildim. Hsg de normal çıktı ancak demek ki yapışıklıklar vs vardı ve açıldı ki çektirdiğim ay pozitifi gördüm. Tabi kan testi vermedim henüz
5 senedir çocuk istiyoruz. 5 düşüğüm var 3 dış gebelik. Baya sıkıntılı zamanlar geçirdim. Hsg çektirdim onda da sıkıntı çıkmayınca artık denemekten yoruldum ve 1 sene ara verdim. Bu denememizin 2.ayı. Kendimi hazır hissediyorum. İnşaallah bu ay olur.

5 senedir çocuk istiyoruz. 5 düşüğüm var 3 dış gebelik. Baya sıkıntılı zamanlar geçirdim. Hsg çektirdim onda da sıkıntı çıkmayınca artık denemekten yoruldum ve 1 sene ara verdim. Bu denememizin 2.ayı. Kendimi hazır hissediyorum. İnşaallah bu ay olur.
Allah yardımcınız olsun. Yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Fakat demek ki sağlıksız olacaklarmış. İnşallah gönlünüze göre evlat sahipleri olursunuz. 🙏

Allah yardımcınız olsun. Yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Fakat demek ki sağlıksız olacaklarmış. İnşallah gönlünüze göre evlat sahipleri olursunuz. 🙏
Amin inşaallah. İnşaallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

Hamilesinnnn sağlıkla büyüsünn bebekk valla gebelik olmayinda tertemiz oluyor o cizgi 4500 kez yaptigim icin artk cok net biliyorum :D ay bende 10 gun once hsg cektirdim umut oldun banada ya

Hamilesinnnn sağlıkla büyüsünn bebekk valla gebelik olmayinda tertemiz oluyor o cizgi 4500 kez yaptigim icin artk cok net biliyorum :KK70: ay bende 10 gun once hsg cektirdim umut oldun banada ya
Çok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin buralara 😊 bu ayı iyi değerlendirin. Tabi korkularım da var. Hsg sonrası düşükler de ne yazık ki çok fazla. Allah hayırlısını versin 😊🙏

Çok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin buralara 😊 bu ayı iyi değerlendirin. Tabi korkularım da var. Hsg sonrası düşükler de ne yazık ki çok fazla. Allah hayırlısını versin 😊🙏
hic düşünme sonuçta hamile kaldın öyle yada böyle oldu anın tadını çıkar bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla al kucağına :KK200:

Back