- 2 Ekim 2015
- 84
- 36
- 88
- 33
- Konu Sahibi busbusumde
-
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Yerleşme kanaması 4 gün sürmez. Kullandığın ilaçlardan kaynaklı olmuş olabilir. Emin olmak için kaset test yapabilirsinMerhaba kızlar
Adetim normalde düzenlidir,adetime 3 gün kala 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum,adet oldum sandım çünkü ilk gün kahverengi lekem gelir ikinci gün kanama olur kırmızıya döner…ama şuan 4. Günümdeyim ve hala kırmızıya dönmedi ve kahverengi lekelenme devam ediyor..ben de biraz önce test yaptım artı med erken gebelik testi.. ve 5. Dakika da ikinci çizgi çıktı… sizce pozitif mi?bir de eğer hamileysem 3 gündür gripten dolayı bir sürü ilaç içtim nasıl olsa adet oldum hamile değilim diye antibiyotik ağrı kesici grip ilacı vs :/
Evet kan verdim sonuç negatif… bir daha erken gebelik testlerine güvenmem .bir hevesle hemen kan vermeye gittim ikinci çizgi hemen çıkınca..ama hamile değilmişimKan verdinizmi ?
Sadece bir tane test mi yapmıştın? Benim de başıma gelmişti ama ben emin olmak için birdaha yaptığımda negatif çıkmıştı ve hamile olmadığıma anlamıştım. Böyle durumlarda 2-3 test tekrarlayıp çizginin koyulaşmasın takip etmek lazım canım. Hayırlısı olsun… inşallah birdahaki sefer tutarEvet kan verdim sonuç negatif… bir daha erken gebelik testlerine güvenmem .bir hevesle hemen kan vermeye gittim ikinci çizgi hemen çıkınca..ama hamile değilmişim
Canım kaç çıktı degerin belki yukselirEvet kan verdim sonuç negatif… bir daha erken gebelik testlerine güvenmem .bir hevesle hemen kan vermeye gittim ikinci çizgi hemen çıkınca..ama hamile değilmişim
0.100 canım… yükselir mi acaba ? İki gündür çok az az kırmızı lekelenmem başladı adet başlangıcımı bilemiyorum ama hiç böyle olmazdı çok kanamam olurdu ama sökülmüyor bir türlüCanım kaç çıktı degerin belki yukselir
Kan testini bir kez yaptım ilk önce idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra dün hemen kana gittim kan negatif..bugün sabah kaset test yapayım dedim negatif çıktı..ama hala sökülmüyorum adet olmuyorum hiç böyle olmazdı çok gelirdi kanamam.. çok az lekelenme şeklinde kırmızı gelmeye başladı normalde kaç gündür kahverengiydi..grip oldugumdan ilac kullandım cok acaba o mu etkiledi adetimş bilemiyorum ama hic boyle olmazdıSadece bir tane test mi yapmıştın? Benim de başıma gelmişti ama ben emin olmak için birdaha yaptığımda negatif çıkmıştı ve hamile olmadığıma anlamıştım. Böyle durumlarda 2-3 test tekrarlayıp çizginin koyulaşmasın takip etmek lazım canım. Hayırlısı olsun… inşallah birdahaki sefer tutar
Canım çok dusukmus değerin muhtemelen adet olacaksin rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese0.100 canım… yükselir mi acaba ? İki gündür çok az az kırmızı lekelenmem başladı adet başlangıcımı bilemiyorum ama hiç böyle olmazdı çok kanamam olurdu ama sökülmüyor bir türlü
AmiinCanım çok dusukmus değerin muhtemelen adet olacaksin rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese
Merhaba benim kistlerim varken idrar testlerim silik pozitif kan negatif çikardi. Kafayi yerdim neden diye. 3 kere kist olduğu ay testim silik çikmişti. Kalan aylarda kist de yoktu test de negatifdi. Corpus luteum kistiydiKan testini bir kez yaptım ilk önce idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra dün hemen kana gittim kan negatif..bugün sabah kaset test yapayım dedim negatif çıktı..ama hala sökülmüyorum adet olmuyorum hiç böyle olmazdı çok gelirdi kanamam.. çok az lekelenme şeklinde kırmızı gelmeye başladı normalde kaç gündür kahverengiydi..grip oldugumdan ilac kullandım cok acaba o mu etkiledi adetimş bilemiyorum ama hic boyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?