• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim pozitif mi yardım

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
88
33
Merhaba kızlar
Adetim normalde düzenlidir,adetime 3 gün kala 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum,adet oldum sandım çünkü ilk gün kahverengi lekem gelir ikinci gün kanama olur kırmızıya döner…ama şuan 4. Günümdeyim ve hala kırmızıya dönmedi ve kahverengi lekelenme devam ediyor..ben de biraz önce test yaptım artı med erken gebelik testi.. ve 5. Dakika da ikinci çizgi çıktı… sizce pozitif mi?😊 bir de eğer hamileysem 3 gündür gripten dolayı bir sürü ilaç içtim nasıl olsa adet oldum hamile değilim diye antibiyotik ağrı kesici grip ilacı vs :/

Eklentiler

• FE2D3113-704A-4D0C-B3FC-C702FA9E5A0A.jpeg
    FE2D3113-704A-4D0C-B3FC-C702FA9E5A0A.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 544
  • 4C0E90FB-C26F-4B1B-865E-2128F7B1CA11.jpeg
    4C0E90FB-C26F-4B1B-865E-2128F7B1CA11.jpeg
    158,8 KB · Görüntüleme: 529
Var gibi, hayırlı olsun☺️ ilaçlardan ötürü bir şey olmaz diye düşünüyorum artık içmeyin ama

Merhaba kızlar
Adetim normalde düzenlidir,adetime 3 gün kala 3 gündür kahverengi lekelenme yaşıyorum,adet oldum sandım çünkü ilk gün kahverengi lekem gelir ikinci gün kanama olur kırmızıya döner…ama şuan 4. Günümdeyim ve hala kırmızıya dönmedi ve kahverengi lekelenme devam ediyor..ben de biraz önce test yaptım artı med erken gebelik testi.. ve 5. Dakika da ikinci çizgi çıktı… sizce pozitif mi?😊 bir de eğer hamileysem 3 gündür gripten dolayı bir sürü ilaç içtim nasıl olsa adet oldum hamile değilim diye antibiyotik ağrı kesici grip ilacı vs :/
Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Yerleşme kanaması 4 gün sürmez. Kullandığın ilaçlardan kaynaklı olmuş olabilir. Emin olmak için kaset test yapabilirsin

Evet kan verdim sonuç negatif… bir daha erken gebelik testlerine güvenmem .bir hevesle hemen kan vermeye gittim ikinci çizgi hemen çıkınca..ama hamile değilmişim
Sadece bir tane test mi yapmıştın? Benim de başıma gelmişti ama ben emin olmak için birdaha yaptığımda negatif çıkmıştı ve hamile olmadığıma anlamıştım. Böyle durumlarda 2-3 test tekrarlayıp çizginin koyulaşmasın takip etmek lazım canım. Hayırlısı olsun… inşallah birdahaki sefer tutar🤲🏻

Sadece bir tane test mi yapmıştın? Benim de başıma gelmişti ama ben emin olmak için birdaha yaptığımda negatif çıkmıştı ve hamile olmadığıma anlamıştım. Böyle durumlarda 2-3 test tekrarlayıp çizginin koyulaşmasın takip etmek lazım canım. Hayırlısı olsun… inşallah birdahaki sefer tutar🤲🏻
Kan testini bir kez yaptım ilk önce idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra dün hemen kana gittim kan negatif..bugün sabah kaset test yapayım dedim negatif çıktı..ama hala sökülmüyorum adet olmuyorum hiç böyle olmazdı çok gelirdi kanamam.. çok az lekelenme şeklinde kırmızı gelmeye başladı normalde kaç gündür kahverengiydi..grip oldugumdan ilac kullandım cok acaba o mu etkiledi adetimş bilemiyorum ama hic boyle olmazdı

0.100 canım… yükselir mi acaba ? İki gündür çok az az kırmızı lekelenmem başladı adet başlangıcımı bilemiyorum ama hiç böyle olmazdı çok kanamam olurdu ama sökülmüyor bir türlü
Canım çok dusukmus değerin muhtemelen adet olacaksin rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese🙏😌

Kan testini bir kez yaptım ilk önce idrar yaptım hemen ikinci çizgi çıktı sonra dün hemen kana gittim kan negatif..bugün sabah kaset test yapayım dedim negatif çıktı..ama hala sökülmüyorum adet olmuyorum hiç böyle olmazdı çok gelirdi kanamam.. çok az lekelenme şeklinde kırmızı gelmeye başladı normalde kaç gündür kahverengiydi..grip oldugumdan ilac kullandım cok acaba o mu etkiledi adetimş bilemiyorum ama hic boyle olmazdı
Merhaba benim kistlerim varken idrar testlerim silik pozitif kan negatif çikardi. Kafayi yerdim neden diye. 3 kere kist olduğu ay testim silik çikmişti. Kalan aylarda kist de yoktu test de negatifdi. Corpus luteum kistiydi

kızlar merhaba. 19 martta adet olmam gerekiyordu kahverengi bir leke gördüm sökülür dedim ama sökülmedi adetim 3.gün doktora gittim bu adet kanı değil rahim duvarın kalın 22 mm yumurta gelişmiş dedi. ilişki önerdi. o günü değerlendirdik. 17 gün geçti bn hala adet olmadım. kanama varken nasıl yumurtam gelişebilir bide rahim duvarı kalınken adet görülür mü? yoksa geç döllenme ihtimali mi var?

Back