Gebelik testim pozitif geldi ertesi gün adet oldum?

superisii25

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2021
293
105
23
28
adetime 4 gün kala iki gebelik testi yaptım ikisindede testim silik olarak pozitif çıktı ertesi gün adet oldum bugün ise adetim devam ediyor 2. Gün sizce hamilelik oluşmuy muydu devam ediyormuydu bu üstüne görme olabilir mi ya da kimyasal gebelik olabilir mi? Testi pozitif olup sonradan adet olan var mı bu şekile hamile olan oldu mu hiç???

Belki yerleşmedir belki kimyasal gebeliktir bi çok şey olabilir kan ver bence

Kan testi verdiniz mi acaba

Benim de öyle olmuştu sonra kanama olunca adet oldum diyip geçtim ama şimdi diyorum keşke gidip kan verseydim kimyasal da olabiliyormuş bence bi kan verin derim

Belki yerleşmedir belki kimyasal gebeliktir bi çok şey olabilir kan ver bence
Benimde başıma gelmişti daha önce 2 defa erken gebelik testinde pozitif olup 2 gün sonra adet oldum . kimyasal gebelikmi düşük mü diye psikolojim bozulmuştu. doktora gittim adet tarihinden önce kesinlikle test yapma yanıltıcı oluyor dedi yarın adet günüm 3 gün önce dayanamayıp yine test yaptım yine pozitif çıktı bekliyorum bakalım

Çok haklısın benim de psikolojim bozuldu ben artık erteliyorum bebek işini

Merhaba nedir durumun adet oldun mu acaba

Merhaba nedir durumun adet oldun mu acaba
Evet testler pozitif çıktıktan sonraki gün oldum ama 4 gün sürdü ve normal adet tarihimden bi hafta önce oldu. Normalde 7 gün sürerdi. Ben de adet olmuşumdur diye kan tahlili yaptırmadım ama 2 haftadır ciddi sol kasık ağrım var böyşe adet sancısı gibi artık 2 gündür sol belim de ağrıyor ben anlamadım böyle uzun sürmezdi adet olunca ağrılarım geçerdi ama geçmiyor

Hayırlısı olur inşallah insan kafayı yiyecek noktaya geliyor

Peki sizde hamilelik belirtisi var mıydı idrar koyulaşmasi hafif mide bulantıları vesaire

Peki sizde hamilelik belirtisi var mıydı idrar koyulaşmasi hafif mide bulantıları vesaire
göğüslerde hassasiyet koku almada duyarlılık mide bulantısı bunların hepsi vardı ama inanın artık tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum . Çocuk istediğimizden beri her ay aynı belirtileri hissediyorum gibi. kendime söz verdim adetim en az 5 gün geçmeden test yapmayacağım birdaha

Hadi yaa bnde dün iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı ve adetime 3 gün var gerçi bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum da sen öyle söyleyince bı an şüpheye düşmedim değil

Hadi yaa bnde dün iki tane test yaptım ikiside pozitif çıktı ve adetime 3 gün var gerçi bugün gidip kan vermeyi düşünüyorum da sen öyle söyleyince bı an şüpheye düşmedim değil
hangi testi yaptığına bağlı inşallah sen yanıltmaz seni ama erken gebelik testlerine ben inanmıyorum haberdar edermisin beni durumundan

hangi testi yaptığına bağlı inşallah sen yanıltmaz seni ama erken gebelik testlerine ben inanmıyorum haberdar edermisin beni durumundan
Dün kan testi yaptim değerim 166 çıktı her ihtimale karşı iki gün içinde yine kan testi yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…