- 18 Mart 2021
- 9
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ssuummeeyyrra
Mrb Adetim 3 gün geçti, Evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, Kan testi yaptırdım sıfır 0
başına böyle bir durum gelen varmı acaba :/ lütfen bisyler yazan olsun
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba tekrar kan testi yaptırdınız mı sonuç nedir? Buda benim sonucum adetimin bir gün kala yapmıştım böyle çıktı. Ertesi gün kan yaptırdım 4.29 çıktı iki gün sonra yaptırdım 4.79 çıktıMrb Adetim 3 gün geçti, Evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, Kan testi yaptırdım sıfır 0başına böyle bir durum gelen varmı acaba :/ lütfen bisyler yazan olsun
(((
Başka yerde kan vermeni öneririm, hatalı bir çizgiye benzemiyor. Gönlüne göre olsun inşallahMerhaba benimde testlerim bu şekilde. Sabah ilk idrarla 5-6 dakika içinde aldım bu sonucu. Daha koyu sarı gözüken test şuan ki halleri. Koştur koştur kan verdim tabi. Sonuç 0.3 anlamadım anlayamıyorum. Var mı başına böyle birşey gelen
İnşallah canım benim seninde gönlüne göre versin Rabbim. Çok şaşkınım büyük hayal kırıklığı olduBaşka yerde kan vermeni öneririm, hatalı bir çizgiye benzemiyor. Gönlüne göre olsun inşallah![]()
Başka marka idrar testi de denedin mi? Güzel haberi alınca burda da paylaş mutlaka canimİnşallah canım benim seninde gönlüne göre versin Rabbim. Çok şaşkınım büyük hayal kırıklığı oldu
Bir kaç gün önce prodictor denemiştim çok silik bir çizgi vermişti. Yarın sabah ilk idrar ile deneyebilirim belki sonucu paylaşırımBaşka marka idrar testi de denedin mi? Güzel haberi alınca burda da paylaş mutlaka canim![]()
Umutlandirmak istemem ama arkadaşımın da başına böyle bir olay geldiği için kesin var gibi geliyor banaBir kaç gün önce prodictor denemiştim çok silik bir çizgi vermişti. Yarın sabah ilk idrar ile deneyebilirim belki sonucu paylaşırım![]()
Ağzından bal damlıyor balUmutlandirmak istemem ama arkadaşımın da başına böyle bir olay geldiği için kesin var gibi geliyor bana
Testi çok beklettinizmiMrb Adetim 3 gün geçti, Evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, Kan testi yaptırdım sıfır 0başına böyle bir durum gelen varmı acaba :/ lütfen bisyler yazan olsun
(((
Muhtemelen kimyasal gebelik bir kadın doğumcuya gidip muayene olun.Merhaba benimde testlerim bu şekilde. Sabah ilk idrarla 5-6 dakika içinde aldım bu sonucu. Daha koyu sarı gözüken test şuan ki halleri. Koştur koştur kan verdim tabi. Sonuç 0.3 anlamadım anlayamıyorum. Var mı başına böyle birşey gelen
Bugün gittim 0.5 sonuç. Herhangi bir gebelik durumu vs yok. Hormonlara da bakıldı olması gereken seviyede herşey. Kimyasal vs de söz konusu değilmişMuhtemelen kimyasal gebelik bir kadın doğumcuya gidip muayene olun.
Allah Allah hayret bir şey . Böyle birşeyi ilk kez görüyorum. Benim testimden daha koyu çıkmış nerdeyse, nasıl kanda negatif anlamadım.Merhaba benimde testlerim bu şekilde. Sabah ilk idrarla 5-6 dakika içinde aldım bu sonucu. Daha koyu sarı gözüken test şuan ki halleri. Koştur koştur kan verdim tabi. Sonuç 0.3 anlamadım anlayamıyorum. Var mı başına böyle birşey gelen
Hayır hiçbir şey kullanmadım. Plansız gerçekleşen bir durumduAllah Allah hayret bir şey . Böyle birşeyi ilk kez görüyorum. Benim testimden daha koyu çıkmış nerdeyse, nasıl kanda negatif anlamadım.
Çatlatma iğnesi vb. Bişey mi kullandınız acaba ?
Merhaba konu uzerinden baya geçmiş ama o ay hamilemiydiniz şuan bende ayni durumdayım ?Hayır hiçbir şey kullanmadım. Plansız gerçekleşen bir durumdu
Hamile qltta cizgi var bak ama sen degilsin korkmaMerhaba konu uzerinden baya geçmiş ama o ay hamilemiydiniz şuan bende ayni durumdayım ?