- 18 Mart 2021
- 9
- 1
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ssuummeeyyrra
Mrb Adetim 3 gün geçti, Evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı, Kan testi yaptırdım sıfır 0
başına böyle bir durum gelen varmı acaba :/ lütfen bisyler yazan olsun
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim malesefbende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?
Benimde idrarda silik çizgi çıkıyor kanda n
Adet gününü ne kadar geçti peki, ins hamilesindir :)Benimde idrarda silik çizgi çıkıyor kanda negatif
10 gün geçtiAdet gününü ne kadar geçti peki, ins hamilesindir :)
Benide haberdar et canım10 gün geçti
Evet hemen çıkmıştı idrardakanda negatif çıktığı halde hamile çıkan arkadaşım var, ama idrar testi hatalı sonuç veren kişiler de var. Hemen mi çıkmıştı pozitif? Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Tekrar test yapın bence bişey kaybetmezsiniz, hem koyulaşma varsa tekrar başka yerde kan testi yaptırırsinizEvet hemen çıkmıştı idrarda
Pazar günü tekrar test yapicam çıkarsa kana gidicemTekrar test yapın bence bişey kaybetmezsiniz, hem koyulaşma varsa tekrar başka yerde kan testi yaptırırsiniz![]()
Çok teşekkür ederim canım, senin adına sewindim ins sag sağlım eline alırsın bebeğiniBenim ilk başta idrarda aynı böyle kanda negatifti çok üzülmüştüm ama 1 hafta snra kanda da 37 çktı aniden yükselmeye başladı, sizi ümitlendirip hayal kırıklığı yaşatmak istemem ama benm yaşadığım buydu![]()
2 yaşında şimdi inşaAllah size de Rabbim nasip eder canımÇok teşekkür ederim canım, senin adına sewindim ins sag sağlım eline alırsın bebeğini![]()
Tamam canım haberdar ederimBenide haberdar et canım
Amin canım inşallah2 yaşında şimdi inşaAllah size de Rabbim nasip eder canım![]()