Selam arkadaşlar. Normalde düzenli adet olan biriyim ama 35. Gun oldu halen regl olmadim. Bugün test aldım yaptim birinci test pozitif çıktı ikinci yine iki saat sonra yaptim negatif çıktı nasıl bisey böyle olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle bişey başıma hiç gelmedi ama ihtimalleri söylüyorum belkide değerin yeni yukseliyor yada test hatalı olabilir en iyisim bı kan tahlili yaptrmak doğru sonuç icinSelam arkadaşlar. Normalde düzenli adet olan biriyim ama 35. Gun oldu halen regl olmadim. Bugün test aldım yaptim birinci test pozitif çıktı ikinci yine iki saat sonra yaptim negatif çıktı nasıl bisey böyle olabilir mi
Sabah aç karnına sağlık ocağına gideyim diyorumBoyle bişey başıma hiç gelmedi ama ihtimalleri söylüyorum belkide değerin yeni yukseliyor yada test hatalı olabilir en iyisim bı kan tahlili yaptrmak doğru sonuç icin
Sabah ilk idrarla mı yaptınız ikisini de?Merhaba benim de aynı bu şekilde dun yaptım silik bir çizgi çıktı bugün yaptım negatif çıktı. Sonucu yazın lütfen benim reglme daha 4 gün var
Hayır birini dun öğlen yapmıştım diğerini de bugün öğlen yaptımSabah ilk idrarla mı yaptınız ikisini de?
Sabah ilk idrarla yapınca doğru sonuç alabilirsiniz adetiniz henüz gecikmedigi için. İdrardaki beta hcgnin yoğunluğuna göre test sonucunuz değişir çünkü. Sabah ilk idrar konsantre olduğu için net sonuç verir gebelik testinde.Hayır birini dun öğlen yapmıştım diğerini de bugün öğlen yaptım
Aynısı bende de oldu sabah ilk idrar pozitif sonrası acaba mı dedim heyecan yapıp tekrar test yaptım aynı gün ama öğlen saat 2 de ama negatif çıktı Dr randevu aldım yarın ama bakalım ama sonucunuzu merak ettim sizinSelam arkadaşlar. Normalde düzenli adet olan biriyim ama 35. Gun oldu halen regl olmadim. Bugün test aldım yaptim birinci test pozitif çıktı ikinci yine iki saat sonra yaptim negatif çıktı nasıl bisey böyle olabilir mi