Gebelik testim once pozitif sonra negatif

ceren9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
4
3
86
32
Selam arkadaşlar. Normalde düzenli adet olan biriyim ama 35. Gun oldu halen regl olmadim. Bugün test aldım yaptim birinci test pozitif çıktı ikinci yine iki saat sonra yaptim negatif çıktı nasıl bisey böyle olabilir mi

Eklentiler

• 20221212_163008.webp
    20221212_163008.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.099
  • 20221212_143300.webp
    20221212_143300.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 1.016
Selam arkadaşlar. Normalde düzenli adet olan biriyim ama 35. Gun oldu halen regl olmadim. Bugün test aldım yaptim birinci test pozitif çıktı ikinci yine iki saat sonra yaptim negatif çıktı nasıl bisey böyle olabilir mi
Boyle bişey başıma hiç gelmedi ama ihtimalleri söylüyorum belkide değerin yeni yukseliyor yada test hatalı olabilir en iyisim bı kan tahlili yaptrmak doğru sonuç icin

Hamilelik yeni olduğu için idrarın yoğunluğuna göre pozitif çıkma oranı değişebilir.

İdrardaki hormon seviyesi ile kandaki bir değil zaten 🙏 kandaki en doğru değerdir. Kesinlikle kan vermeyi ihmal etmeyin

Merhaba benim de aynı bu şekilde dun yaptım silik bir çizgi çıktı bugün yaptım negatif çıktı. Sonucu yazın lütfen benim reglme daha 4 gün var

Hayır birini dun öğlen yapmıştım diğerini de bugün öğlen yaptım
Sabah ilk idrarla yapınca doğru sonuç alabilirsiniz adetiniz henüz gecikmedigi için. İdrardaki beta hcgnin yoğunluğuna göre test sonucunuz değişir çünkü. Sabah ilk idrar konsantre olduğu için net sonuç verir gebelik testinde.

20221222_153101.webp
ilk test dün sabah yaptığim ikinci test bu gün sabah yaptığim test

Eklentiler

• 20221223_131512.webp
    20221223_131512.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 626
Selamlar banada aynısı oldu bugün ilk sabah yaptım test pozitif çizgi belirgin ama sonra acaba mı derken ikinci test öğle sonrası saat 2 yaptım negatif hiç çizgi yok acaba sonuç ne oldu sizin cevaplayın ben dr randevu aldım yarın gideceğim ama insan çok merak ediyor

Aynısı bende de oldu sabah ilk idrar pozitif sonrası acaba mı dedim heyecan yapıp tekrar test yaptım aynı gün ama öğlen saat 2 de ama negatif çıktı Dr randevu aldım yarın ama bakalım ama sonucunuzu merak ettim sizin

Back
X