Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim neden negatif o zaman :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bişey sormak istiyorum konu eski kalmış ama belki cevaplayan olur sat 25 ekim.21 kasım olmam gereken tarih ama olmadım.bat tan 3 gün önce ilişkim oldu.testlerim negatif.geçen hafta kan testi yaptırdm oda negatif.bu geç döllenme olayı kafamı kurcalıyor.belirtim sadece aşırı uyku halsizlik ve arada kasık sancılarım oluyor.akıntım da fazla.hep aha oldum diyorum adet olmamışm.sizce napmalıyım? doktora gittim sorunumda yok..söktürücü verdi almadım gelsin kendisi dedim..nolur birileri bişeyler söylesin

Benim kan 0.100 çıktı doktor 10 gün sonra tekrar kan istedi söktürücü vermedi geç döllenme olabilir diye

kızlar adet oldum ve bir parca düştü idrarla neden acaba şimdide cok agrım var

Merhabalar kızlar İlk kez yazıyorum umarım bana da yardımcı olursunuz Adetime 2 gün kala idrar testi yaptım fakat negatifti. Bugün normalde adet olmam gerekiyordu hatta dün gece sanki her an olacakmışım ağrı çektim ve önlem alarak yattım o derece. Ama sabah kalktığımda olmamıştım ve şuan ağrım da yok‍ Ben yine de test yaptım ama bugünde negatif çıktı ‍ Acaba hamile olabilir miyim ? Aranızda adet günü negatif çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Adetten 12 gün geçmesine rağmen negatif aldım ben kanda bile şu an 18 gun geçti bugün hatta şimdi pozitif aldım: ))

Adetten 12 gün geçmesine rağmen negatif aldım ben kanda bile şu an 18 gun geçti bugün hatta şimdi pozitif aldım: ))

İnanamıyorum yaa gerçekten bana ümit verdin şuan inşallah öyle olur gerçi o kadar beklemekte insanı yorar :/ geç döllenme mi olmuş ki acaba sende :/

İnanamıyorum yaa gerçekten bana ümit verdin şuan inşallah öyle olur gerçi o kadar beklemekte insanı yorar :/ geç döllenme mi olmuş ki acaba sende :/
Tahminim öyle çünkü ben bat tan 3 gün önceki ilişkiden supheleniyodm aynen de öyle sanırım: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…