Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim koyulaşmıyor yardımmmmmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hellobabygirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
77
36
3
Kızlar cuma adetimin ilk günüydü ama olmadım test yaptım silik çizgi cıktı. Bugun pazartesi hala olmadım ama yine aynı sekilde silik hic koyulasmadı olmadı cok korkuyorum acaba düşük mü var. İlk foto cuma gunu, 2.foto bugunden

Eklentiler

• 318B88A4-28F9-42DF-9099-762F83C35523.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 96
  • 9F3F83C0-6C92-483B-92AB-65BD0D145E53.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 92
Canım merhaba yaptığın saatler ve idrar ile alakalı olabilir diye düşünüyorum kan testi yaptırıp aklındaki sorulardan kurtul bian önce stres iyi değilll bebişin seninle

Aslında çok belirgin tatlım çizgi daha yeniyse birkaç gün içinde koyulaşır benim daha silik varla yok arası üç gündür çok silik hatta. Bence hamilesin

Yok canım yaptırmadım biraz daha koyulasmasini bekliyorum 3-4gun gecikti adetim. Idrarda kaçıncı günde gozukur normalde
Valla benim ilk olucak ondan heyecanlıym tesadufen cok erken yaptm adetimden 3 gün once test yaptım cok silikti ama gorundu. Sonra adet olunca yaptım koyulasmıstı ama daha sonra koyulasmadı endiselendim perşembe saglık ocagına gidiicem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…