merhaba sonucum 20.10 çıkmışGuzel haberlerle gel inşallah icindeki endisede bitmis olsun
Testteki çizgiye göre gayet normal bir değer. İki gün sonra tekrarla çok stres yapıyorsun anlıyorum ama biraz sakin ol akışına bırak herşey olacağına varıyor. İnşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsınmerhaba sonucum 20.10 çıkmış
amin çok teşekkür ederim inşallah öyle olurTestteki çizgiye göre gayet normal bir değer. İki gün sonra tekrarla çok stres yapıyorsun anlıyorum ama biraz sakin ol akışına bırak herşey olacağına varıyor. İnşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın
İkisinde de çizgi gördümaslında üsttekinde de silik çizgi vardı ama gece yaptığım için kurumuş olabilir sanırım
Gayet iyi. Kafaya takmayın lütfen. Düzenli artması önemli. Rabbim hayırlı mübarek kılsınmerhaba sonucum 20.10 çıkmış
evet var ama değerlerim yavala artıyor bugün 20.10 çıktı mesela cuma günü 6.18di lekelenmem oldu falan bir de bir kimyasal bir düşük yaşadım o kadar stresliyim ki anlatamamİkisinde de çizgi gördüm
İki gün arayla test tekrarlarsanız koyuluk oranı fark edilir. Var bence
amin inşallahGayet iyi. Kafaya takmayın lütfen. Düzenli artması önemli. Rabbim hayırlı mübarek kılsın
Ay kötü niyetim yok tamamen iyi niyetimle sizi tokatlamak istiyorummerhaba sonucum 20.10 çıkmış
hahaahah ya önceki gebeliğimde bol keseden artıyordu 300den 800 oluyordu falan 2 gün içinde ne bileyim az geliyo görgüsüz gibi 40-50 falan olsun istiyorum 2 gündeAy kötü niyetim yok tamamen iyi niyetimle sizi tokatlamak istiyorumşuna niye üzülüyosunuz gayet güzel bi değer, cuma 6 pazartesi 20 de gayet iyi hatta
doktor cuma günü tekrar istedi gebelik olursa çok şaşırırım dedi ama bakalımEe sonuc cok guzel
İnşallah minnos şaşırtırdoktor cuma günü tekrar istedi gebelik olursa çok şaşırırım dedi ama bakalım
kolum delik deşik oldu ya cumayı beklemek istiyorum ama dayanamam büyük ihtimalleİnşallah minnos şaşırtır
Ama sen carsamba verebilirsin cuma da verirsin
Zaten kalp atisi duyulana kadar doktorlar kan istiyorlar