Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik testim koyulaşmış mı ya da yine mi kimyasal :(
Testteki çizgiye göre gayet normal bir değer. İki gün sonra tekrarla çok stres yapıyorsun anlıyorum ama biraz sakin ol akışına bırak herşey olacağına varıyor. İnşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın
Testteki çizgiye göre gayet normal bir değer. İki gün sonra tekrarla çok stres yapıyorsun anlıyorum ama biraz sakin ol akışına bırak herşey olacağına varıyor. İnşallah sağlıcakla ilerler ve kucağına alırsın
evet var ama değerlerim yavala artıyor bugün 20.10 çıktı mesela cuma günü 6.18di lekelenmem oldu falan bir de bir kimyasal bir düşük yaşadım o kadar stresliyim ki anlatamam
Ay kötü niyetim yok tamamen iyi niyetimle sizi tokatlamak istiyorum şuna niye üzülüyosunuz gayet güzel bi değer, cuma 6 pazartesi 20 de gayet iyi hatta
Ay kötü niyetim yok tamamen iyi niyetimle sizi tokatlamak istiyorum şuna niye üzülüyosunuz gayet güzel bi değer, cuma 6 pazartesi 20 de gayet iyi hatta
hahaahah ya önceki gebeliğimde bol keseden artıyordu 300den 800 oluyordu falan 2 gün içinde ne bileyim az geliyo görgüsüz gibi 40-50 falan olsun istiyorum 2 günde