Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğrafta çıkmamış mı acaba silik var ikisinde de belirgin baya ama gündüz ışığı diye mi bilemedimÇizgi hiç görünmüyor testlerde cnm
aslında üsttekinde de silik çizgi vardı ama gece yaptığım için kurumuş olabilir sanırımAlttki testte çizgi var
Anladım, resimde ikisi de aynı gorunuyor. Eğer bir sonraki yaptığınız öncekine göre belirginse gebelik var cnm.fotoğrafta çıkmamış mı acaba silik var ikisinde de belirgin baya ama gündüz ışığı diye mi bilemedim
aynı şeyleri kendime o kadar söylüyorum ki ama uygulayamıyorum malesef değerlerim çok yavaş artıyor o yüzden kimyasal olmasından çok şüpheleniyorum ve ister istemez testlere koşuyorumBiri akşam biri sabah. Bu bile farklılaştırır testleri.
Ayrıca akşam sabah diyosunuz arada 12 saat var yok. 48 saatte %66 artması bekleniyor. 12 saatte ne kadar artacak ki testte koyuluğu göreceksiniz? Kendinizi strese sokuyorsunuz boş yere. Daha önce kimyasal geçmişiniz varsa ve kan vermekten çekiniyorsanız en azından 2 günde 1 aynı saatte (sabah) yapın testi. Daha iyi sonuç alırsınız
hayır pazartesiyi bekliyorum ama umudum yok ya doktor da pek umutlu konuşmamıştıTekrar kan verdin mi canim degerin suan kac
Allahtan umut kesilmez deme oylehayır pazartesiyi bekliyorum ama umudum yok ya doktor da pek umutlu konuşmamıştı
doğru söylüyorsun ay bir de var ya her böyle olduğunda cinsiyet hissediyorum yani o kadar net ve kesin geliyor ki ama anlatamamAllahtan umut kesilmez deme oyle
Bence de anneler hisseder degerin yarina iki uc kati olur insallah icin rahat ederdoğru söylüyorsun ay bir de var ya her böyle olduğunda cinsiyet hissediyorum yani o kadar net ve kesin geliyor ki ama anlatamam
ayy amin canım inşallah ya çok teşekkür ederimBence de anneler hisseder degerin yarina iki uc kati olur insallah icin rahat eder
Yarin saglik ocaginda mi kan vereceksinayy amin canım inşallah ya çok teşekkür ederim
hastaneye giderim sanırım sağık ocağı 3 gibi anca çıkarıyorYarin saglik ocaginda mi kan vereceksin
Guzel haberlerle gel inşallah icindeki endisede bitmis olsunhastaneye giderim sanırım sağık ocağı 3 gibi anca çıkarıyor
ay inşallah ya iyi kötü ne olursa haber vereceğim mutlakaGuzel haberlerle gel inşallah icindeki endisede bitmis olsun