• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim çok silik çıktı hamile miyim?

zynppppba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2024
9
1
1
26
3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?

Eklentiler

• IMG_2408.jpeg
    IMG_2408.jpeg
    16,5 KB · Görüntüleme: 468
Muhtemelen var bir kan veril netleştirin

3 aydır korunmuyoruz normalde reglim çok düzenliydi ama 3 aydır hep düzensiz şuan reglim iki gün geçikti. Hassas üretilen erken gebelik testlerinden yaptım ikinci çizgi çok aşırı silik çıktı sizce hamile miyim?
Yani bekle kan testi yap o daha net sonuç verir

Var gibi bnde yaptım 3.30 gibi gecikmenin 1 gunu saylir yani tam gunum olmadim boyle cikti sizce var mi artimed

Eklentiler

• 1000104107.jpg
    1000104107.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 420
  • 1000104093.jpg
    1000104093.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 336
Markası nedir acaba

Hamilesin canım. Benim de öyle çıkmıştı kan verdim beta 11 çıkmıştı henüz yeni olduğu için sabah kan ver bence ya da imkanın varsa şuan acile git ver

Bence direkt kan ver gebelik var özel hastanede acile gitsen yardımcı olurlar sağlık ocağı ve devlette yardımcı oluyorlar mi bilmiyorum tabi ben kan verdiğimde beta değerim 35 ti

1 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bugün erken gebelik testi yaptım ve bu şekilde silik bir ikinci çizgi var bugüne kadar önceki aylarda net bir tek çizgiydi sizce gebelik olabilir mi şuan napmalıyım bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_8361.jpeg
    IMG_8361.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 287
Back
X