- 20 Şubat 2022
- 297
- 162
-
- Konu Sahibi hemsirebiri
Bende pcosluyum bir yıldır deniyoruz bizde ilk defa bu ay hamile kaldım o da maalesef düşükle sonuçlandıAh inşallahh.Adetime 4-5 gün var. Ama pcos olduğum için bazen değişiklik gösteriyor. 32 günde bir oluyor. Geçen ay 36. Günde olmuştum mesela. Ama diğer aylar hep 32 gibi geldi.
Çok üzgünüm umarım sizde bir an önce bebeğinize kavuşursunuzBende pcosluyum bir yıldır deniyoruz bizde ilk defa bu ay hamile kaldım o da maalesef düşükle sonuçlandıböyle sizleri gördükçe bende umutlaniyorum adet günü tekrarlayın mutlaka testinizi mutlaka koyulaşma ya başlayacaktır her hangi bir kanama da olursa mutlaka doktora gidin inşallah sağlıcakla kucağınıza alirsiniz bebeğinizi
İnşallah ya duâlarim sizinleÇok üzgünüm umarım sizde bir an önce bebeğinize kavuşursunuzbenimde 2 yıl olcak. Hsg kapalı dediler rahim, basınçla açıldı ama sonra tüpler açılmadı dediler öyle tüp bebek zorunlu diye gönderdiler ama o da döllenme problemi oldu 2 adet embriyo koydular 3. Gün ama tutmadı. Onun üstüne 5 ay geçti şimdi ilk defa femara deneyelim dediler. Ama ilk defa silik gördüm, inşallah test bozuk değildir. Teşekkür ederim yorumunuz için
Teşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahİnşallah ya duâlarim sizinlebu süreci beklemek gerçekten zor isterseniz başka markaylada tekrarlayın ama bir iki gün daha geçsin mutlaka biraz daha koyu olur hem gerçekten varsa
Amin inşallahTeşekkür ederim Allah hepimize sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahyarın sabah atacağım buraya tekrar iyi akşamlar
İnşallah çok teşekkür ederim.. 5 dkya beliriyor çizgiler. O 10 dakika dediğim zaman ilk testimdi baktım fotoğrafını çekip negatif diye düşündüm silikliği, hemen 10 dk sonra çöpe attım moralim bozulmasın diye. 15 gün oldu kalmıyor vücutta 12 günde bakabilirsiniz diyorlar ama bilmiyorumTest yaptığım günler ne heyecanlı günlerdi inşallah hayırlısıyla biran önce kavuşursun bebeğine canım . Ben 10 dk olayını anlamadım , bu çizgi kaç dk sonra belirdi ? Çatlatma iğnesi konusuna hakim değilim ama olanların konuşmasından hatırladığım kadarıyla yalancı pozitif gösterebiliyordu sanırım ama 5 6 gün kala adete de mümkün mü sahte çıkması bilgim yok tabi.
Hadi inşallah o zaman , güzel haberlerleİnşallah çok teşekkür ederim.. 5 dkya beliriyor çizgiler. O 10 dakika dediğim zaman ilk testimdi baktım fotoğrafını çekip negatif diye düşündüm silikliği, hemen 10 dk sonra çöpe attım moralim bozulmasın diye. 15 gün oldu kalmıyor vücutta 12 günde bakabilirsiniz diyorlar ama bilmiyorum
Günaydın pozitif gözüküyor keşke başka markayla deneseydiniz bugünGünaydınn bugün sabah yine test yaptım aynı gibi duruyor. İğneden sonra 15. Günüm bugün. Reglim takvimde 5 aralık görünüyor.
Başka marka yoktu elimde, şimdi kan vericem dayanamıyorumGünaydın pozitif gözüküyor keşke başka markayla deneseydiniz bugün
Yaa üzgünüm umarım diğer ay pozitif çıkarTestiniz pozitif büyük ihtmal benimde 11-12 günlerde negatif çıktı. Sanırım tutmadı siz 11-12 de bakmışmıyfınız