• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelık testııııııııııı

hayat8187

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
76
10
98
37
İstanbul
merhaba arkadaslar. adetım en son 31 aralıkta olmuştu bugun gecıkmenın 5. gunu dun dayanamadım evde test yaptım sılıkte olsa bı cızgıgoremedım. acaba cokmu erken cıkması ıcın yada olsaydı cıkarmıydı sizcee????

merhaba arkadaslar. adetım en son 31 aralıkta olmuştu bugun gecıkmenın 5. gunu dun dayanamadım evde test yaptım sılıkte olsa bı cızgıgoremedım. acaba cokmu erken cıkması ıcın yada olsaydı cıkarmıydı sizcee????

canım ulltra erken gebelik testi yap. Normal testler için reglin 10-17 gün geçmesi gerek. Ama beklemek istemiyorsan kan ver. Geç döllenme olduysa çıkmayabiliyor.

Benim adetime 1 hafta kala silik cizgi cikmisti. Bence çıkması gerekirfi.

Cnm ben 21 inde adet olacaktim 26 sinda dayanamadim test yaptim iki cizgi cikti belirgindi silikte degilde hemen doktora gittim ultrasonla baktirmak icin cunku bu evde yapilan testler bazen yanlis cikiyo cok sukur dogru cikmisti istersen biraz daha bekle gelmezse ya kan tahlili yaptir ya da bi doktora gorun insallah hamilesindir

merhaba canm gebelık testınde ıkıncı cızgı soluk da cıksa kesın hamılesın.benm oyle oldu sılık cıkması testı erken yaptıgın anlamına gelıyor zaten

Ben gebeligimi ultra has as gebelik testiyle cok relentless ogrendim ovula testing adi aynı gün kan testi yaptım 45.6 bhcg çıktı. Daha çok yeniyken öğrendim

Ondan önce ginera adlı doğum kontrol ilacı kullanıyordum şubat ayında ilacı bıraktım ama şöyle oldu ilk ilaca başladım 3 gün kullandım sonra bıraktım tekrar regl oldum şubat ayın da 2 kere regl oldum benim biraz garip oldu ve hızlı oldu

Back