• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testiiiii

beyzaa1607

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
18
Kızlar gecikmemin 7. Günü hala olmadım 2 -3 gecikmem oluyordu ama ilk defa bu kdr gecikti bebek istiyoruz 3 yıldır 🥺ama kan vermeye korkuyorum yine üzülürüm diye beklemeli miyim biraz daha 😔

Eklentiler

• 13BC073D-CC3C-4E24-BADA-BAB7D3F667CD.webp
    13BC073D-CC3C-4E24-BADA-BAB7D3F667CD.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 113
  • 3CA73A16-7F26-4C44-9981-65BF0EAEE44D.webp
    3CA73A16-7F26-4C44-9981-65BF0EAEE44D.webp
    10 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba 7 gün gecikme az değil. Varla yok arasında belirsiz bir çizgi var gibi ama şimdiye dek net çift çizgi olması gerekirdi. Başka test varsa tekrar dene istersen.
Dilerim gönlündeki sonuç çıkar. Ben de 3 yıldır bekliyorum hiç çift çizgi görmedim. Artık üzülmüyorum alıştırdım kendimi.

Kızlar gecikmemin 7. Günü hala olmadım 2 -3 gecikmem oluyordu ama ilk defa bu kdr gecikti bebek istiyoruz 3 yıldır 🥺ama kan vermeye korkuyorum yine üzülürüm diye beklemeli miyim biraz daha 😔

Canım 7 gün gecikme için fazla silik gibi geldi bana 2 gün sonra güvenilir bir testle tekrarlayıp koyulaşmayı gözlemle bence duruma göre kan ver. Bu mübarek günde dua ediyorum Rabbim en güzel şekilde, sağlıcakla kucağını doldursun inşallah 🫂

Merhaba 7 gün gecikme az değil. Varla yok arasında belirsiz bir çizgi var gibi ama şimdiye dek net çift çizgi olması gerekirdi. Başka test varsa tekrar dene istersen.
Dilerim gönlündeki sonuç çıkar. Ben de 3 yıldır bekliyorum hiç çift çizgi görmedim. Artık üzülmüyorum alıştırdım kendimi.

İnan çok iyi anlıyorum bende öyleyim 😔Allak tez zamanda bu mübarek günde bize en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻

Canım 7 gün gecikme için fazla silik gibi geldi bana 2 gün sonra güvenilir bir testle tekrarlayıp koyulaşmayı gözlemle bence duruma göre kan ver. Bu mübarek günde dua ediyorum Rabbim en güzel şekilde, sağlıcakla kucağını doldursun inşallah 🫂
Ya bende öyle hem kendim için hem benim gibi bekleyen bütün annelerin kucağını tez zamanda allahım doldursun 😔🤲🏻

Amin inşallah.
Bu kadar gecikmeye bayağı umutlanmış olmalısın. O da kötü oluyor ama...
Ben erken gelince seviniyordum en azından günlerce kafamın içinde acabalar dönüp durmayacak diye :)
Rabbim takdir etmişse elbet bir zamanı vardır ki nasibimizde de yoksa ne yapsak nafile bunu da kabullenmek gerek.
O ne eylerse güzel eyler..

Merhaba durum nedir var mı gebelik benim testimde buna benzer ama daha 4 gün var bata

Gecikmenin 10.günü hala olmadım yarın kan vericem artık

Yok canım yapmadım ama olucam büyük ihtimalle yinede kan vericem bugün 2 hafta sonra umreye gidicem nasipse şayet olmazsam söktürücü içmem gerekiyor denk gelmemsi için orda ben gibi bebek bekleyen bütün anneler dualarımda olacaksınız 🤲🏻🥺

Ne güzel. Allah şimdiden kabul etsin🌹
Benim arkadaşım da umreye gittikten sonra hemen hamile kaldı. İnşallah sen de kabul olmuş dualarla dönersin evine 😊

Back
X