- 29 Ocak 2024
- 188
- 75
- 26
-
- Konu Sahibi iremsultan
Net fotoğraf var mı dağılmış gibi amaEki Görüntüle 3470211
Dün sabah yaptığım test negatifti yarın adet günüm idrarı damlattığım an böyle oldu olabilir mi gerçekten pozitif mi şimdi bu test
Ay 3 damla damlattım ama Buda 10. DakikaCanım sabah tekrar yap ilk idrarla. Pozitife benziyor ama dağılmış biraz idrarı fazla damlattin galiba
Laboquick markaTestin markası ne bir de suya tuttuğunda duruyor mu çizgi hala
Ben de o testle öğrendim var gibi ama sabah tekrarla bence daha net çıkar ilk idrarlaLaboquick marka
30 tane kullandım herhalde şimdiye kadar ilk dakikadan çizgi çıkartmıyordu umarım doğrudurBen de o testle öğrendim var gibi ama sabah tekrarla bence daha net çıkar ilk idrarla
Canım sen Nezaman öğrenmiştin ben bugün çatlamanın 11.günüydü kaset test negatiftiBen de o testle öğrendim var gibi ama sabah tekrarla bence daha net çıkar ilk idrarla
Ben adetin ilk günü yumurtlamanın da 15. Günü öğrendim canım 11 erken benceCanım sen Nezaman öğrenmiştin ben bugün çatlamanın 11.günüydü kaset test negatifti
İnşallah vardır ama var gibi görünüyor çünkü ikinci çizgi kırmızımsı. Gri olsaydı yalancı pozitif oluyordu başıma gelmişti birkaç kez.30 tane kullandım herhalde şimdiye kadar ilk dakikadan çizgi çıkartmıyordu umarım doğrudur
Yok yapmadım direkt o günü bekledim ilk defa. Öncesindeki aylarda hep 5 gün önceden falan yapıyordum negatif oluyor diye bırakmıştım artık gecikme olmadan test yapmayacagima söz verdim kendimePeki 15. Günden önce de düzenli test yaptınız mı ? Hangi marka testti
Sabah tekrarlayacağımİnşallah vardır ama var gibi görünüyor çünkü ikinci çizgi kırmızımsı. Gri olsaydı yalancı pozitif oluyordu başıma gelmişti birkaç kez.
Peki 15 den önce test yapmışmıydın canım belirtilerin nelerdiBen adetin ilk günü yumurtlamanın da 15. Günü öğrendim canım 11 erken bence
Yapmadım ama regl ile aynı belirtilerim vardı adet olacağımı sanıyordum yumurtalıklarıma anlık sancı giriyorduPeki 15 den önce test yapmışmıydın canım belirtilerin nelerdi