• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bsrm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
48
6
286
Kizlar merhabalar size bisey danismak istiyorum. Adetimden 4 gun gecti bugun gebelik testi yaptim ikinci cizgi cokk silikti pek belli degildi 3 4 saat sonra baktigimda belirgin bi sekilde ikinci cizgi olusmus. Sizce hamilemiyim daha once basima boyle bisey gelen oldumu yardimlariniz bekliyorim

Kizlar merhabalar size bisey danismak istiyorum. Adetimden 4 gun gecti bugun gebelik testi yaptim ikinci cizgi cokk silikti pek belli degildi 3 4 saat sonra baktigimda belirgin bi sekilde ikinci cizgi olusmus. Sizce hamilemiyim daha once basima boyle bisey gelen oldumu yardimlariniz bekliyorim
Olabilirsiniz ama kan vermelisiniz

Tesekkur ederim teste 5 dakikadan sonrayi dikkaete almayin diyodu o kafami kurcaladi

Tesekkur ederim teste 5 dakikadan sonrayi dikkaete almayin diyodu o kafami kurcaladi
Bazen sonradan cikabiliyor .En guvenilir olani kan vermek .Ama olmasa cikmazdi diyorum .Bir kac marka var problemli yanlis gosteriyor .Ama onin disinda silik çizgi cikanlar genelde hamile oluyor .Insallah siz de oylesinizdir.

Back