• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Canım var diyerek umutlandırmak istemem inş vardır allah gönlüne göre versin. Daha önce böyle bir test ile bende karşılaşmıştım, ertesi gün yine yapmıştım negatif çıkmıştı, bir süre sonrada regl olmuştum. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hâlâ aklıma gelir neden o testte ikinci çizgi çıktı bozukmuydu acaba diye, çok pişman olmuştum kan testi yaptırmadığıma, öğrendiğinde lütfen buraya da yaz sonucu merak ediyorum inş hamilesindir

Canım var diyerek umutlandırmak istemem inş vardır allah gönlüne göre versin. Daha önce böyle bir test ile bende karşılaşmıştım, ertesi gün yine yapmıştım negatif çıkmıştı, bir süre sonrada regl olmuştum. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hâlâ aklıma gelir neden o testte ikinci çizgi çıktı bozukmuydu acaba diye, çok pişman olmuştum kan testi yaptırmadığıma, öğrendiğinde lütfen buraya da yaz sonucu merak ediyorum inş hamilesindir

Ah canım benim ya öyle olunca insanın cok morali bozuluyor kesinlessin yazarım canım

Benim de Pazar günü testim seninkine yakın çıktı. Silik olduğu için emin olamadım. Çalıştığım için izin alıp doktora da gidemedim. İnşallah sende vardır bana da umut olur :dua:

1 yıllık evliyim canım daha önce de denemiştik ama kısmet olmadı son 3 aydır aralıksız deniyoruz çocugumuzun olmasını çok istiyoruz :dua: senin ilk cocugun mu sen ne zamandır bekliyorsun canım
2 buçuk yıllık evliyim ben. Geçen yıl 33.hafta ölü doğum yaptım ne yazık ki. 1 yıldır da bazı sağlık problemleriyle uğraşıyorum. Bu bebek bana mucize gibi gelicek eğer Rabbim nasip ederse. Beklemedeyiz biz de. İnaşşal ikimiz de en kısa sürede pozitif test sonuçlarımızı alırız :KK39:

2 buçuk yıllık evliyim ben. Geçen yıl 33.hafta ölü doğum yaptım ne yazık ki. 1 yıldır da bazı sağlık problemleriyle uğraşıyorum. Bu bebek bana mucize gibi gelicek eğer Rabbim nasip ederse. Beklemedeyiz biz de. İnaşşal ikimiz de en kısa sürede pozitif test sonuçlarımızı alırız :KK39:

Canım çok üzüldüm başın sağolsun Allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah çok stresli bir süreç :KK9:

Kızlar dün gece fenalaştım hastaneye gittik gebelik testi 2,00 çıktı yani negatif safra kesemdede taş varmış amaliyat dedi baska doktoroda gözükeceğim malesef bebiş yok :(

iyi günler kızlar buay yumurtama gününde bi birlikteliğimiz oldu eşimle ve adetime 4 gün var sizce test yapmış olsam sonuç çıkarmı???

Back