Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar selam testime bakar misiniz sizce var mi? [album=medium]39853[/album]
Sanki uzun sure durmus sonra belirmis gibi ilk 10 dk icinde cikti ise ertesi sabah tekrarlamaniz gerekir
hayırlı olsun var gibi
Canım var diyerek umutlandırmak istemem inş vardır allah gönlüne göre versin. Daha önce böyle bir test ile bende karşılaşmıştım, ertesi gün yine yapmıştım negatif çıkmıştı, bir süre sonrada regl olmuştum. Ama aradan zaman geçmesine rağmen hâlâ aklıma gelir neden o testte ikinci çizgi çıktı bozukmuydu acaba diye, çok pişman olmuştum kan testi yaptırmadığıma, öğrendiğinde lütfen buraya da yaz sonucu merak ediyorum inş hamilesindir
Benim de Pazar günü testim seninkine yakın çıktı. Silik olduğu için emin olamadım. Çalıştığım için izin alıp doktora da gidemedim. İnşallah sende vardır bana da umut olur
İnşallah öyleyizdir. Ne zamandır bekliyorsun bu sonucu?Ay inşallah hamileyizdir canım yarın sabah tekrar yapacağım Allahım yüzümüze baksın
İnşallah öyleyizdir. Ne zamandır bekliyorsun bu sonucu?
Benimde böyleydi :) hayırlı olsun
2 buçuk yıllık evliyim ben. Geçen yıl 33.hafta ölü doğum yaptım ne yazık ki. 1 yıldır da bazı sağlık problemleriyle uğraşıyorum. Bu bebek bana mucize gibi gelicek eğer Rabbim nasip ederse. Beklemedeyiz biz de. İnaşşal ikimiz de en kısa sürede pozitif test sonuçlarımızı alırız1 yıllık evliyim canım daha önce de denemiştik ama kısmet olmadı son 3 aydır aralıksız deniyoruz çocugumuzun olmasını çok istiyoruz senin ilk cocugun mu sen ne zamandır bekliyorsun canım
2 buçuk yıllık evliyim ben. Geçen yıl 33.hafta ölü doğum yaptım ne yazık ki. 1 yıldır da bazı sağlık problemleriyle uğraşıyorum. Bu bebek bana mucize gibi gelicek eğer Rabbim nasip ederse. Beklemedeyiz biz de. İnaşşal ikimiz de en kısa sürede pozitif test sonuçlarımızı alırız
Allah bekleyen herkese bir mucize göndersin arkadaşlar, bunu ancak yaşayan bilir, gerisine yalan gelir, sonuçlarınızı yazın lütfen
yarın yap.iyi günler kızlar buay yumurtama gününde bi birlikteliğimiz oldu eşimle ve adetime 4 gün var sizce test yapmış olsam sonuç çıkarmı???