- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
Hamilesin canimEki Görüntüle 1821312 kızlar sizce ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilesin canimEki Görüntüle 1821312 kızlar sizce ??
Canim günüm henüz geçmedi bi iki gün bekleyeyim diyorum korkuyorum ikinci çizgi çok net değil ama bende görüyorum iki tane yaptim test ikisinde boyle hayalet bir cizgi var görüyorum inanmak istiyorum fakat günüm geçmediğinden hasta olurum diye korkuyorumnegatif olduğunda evet yanlış olma ihtimali yüksek.. ama pozitif olduğunda o durum daha farklı oluyor.. test bozuk değilse sonuç doğru oluyor.. o yüzden ikinci silik ya da net ikinci çizgi çıktığında kan testiyle kesinleştirmen gerekiyor.. mesela senin testin gayet 2. çizgisi olan silikte olsa pozitif bir sonuç. hemen aile hekimine gidip değerini öğrenerek kan testini yaptır.. çünkü 6 bile çıksa negatif diyebiliyorlar ki şüpheli pozitif aslında. hemen teste git derim
Canim günüm henüz geçmedi bi iki gün bekleyeyim diyorum korkuyorum ikinci çizgi çok net değil ama bende görüyorum iki tane yaptim test ikisinde boyle hayalet bir cizgi var görüyorum inanmak istiyorum fakat günüm geçmediğinden hasta olurum diye korkuyorum
Biliyorum canim hasta olmazsin fakat oraya gidip yok demelerinden korkuyorum esimede söylemedim hala ben inanamadim çünkü.9 mayis normalde reglim fakat adetinin 13. Günü yumurtlama oldu oyuzden 5 - 6 mayis bekliyorum birkaç kişiyle daha konuştum onlarda çok küçükse boyle cikar felan diyolar kafam çok karisti ya sağlık ocağı nerde bilmiyorum yeni tasindik hamile olmayip ikinci çizgi cikma ihtimali olabilirmiş ki valla kafam karmakarisikcanım zaten hamileysen adet olmazsın ki.. kan testini yaptırırsan en azından kesinleşir hareketlerini vs. ona göre yaparsın.. resimde bende görüyorum. günü gelmeden 5 gün önce öğrenenlerde var bunu dert etme canım
Yazdıklarımda kendimi buldum resmen :) Aynı stres aynı heyecan aynı korkuları bende yaşadım.İnşallah hamilesindir meleğine kavuşursun.Dün gece tüm bebek isteyenler için dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin.Bu arada kendimi hic hamile gibi hissetmiyordum ve en ufak bir belirti yasamiyorum
Allah razi olsun canim TESK.ediyorum. senin testin nasil cikti ben iki tane yaptim çok zor görünen hayalet çizgiyi gördüm ama inanamiyorum günüm geçmediğinden inanmak zor geliyor ya yoksa diye korkuyorum napacagimi bilemiyorum sevinemiyorum ama üzülmektedir istemiyorumYazdıklarımda kendimi buldum resmen :) Aynı stres aynı heyecan aynı korkuları bende yaşadım.İnşallah hamilesindir meleğine kavuşursun.Dün gece tüm bebek isteyenler için dua ettim rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Biliyorum canim hasta olmazsin fakat oraya gidip yok demelerinden korkuyorum esimede söylemedim hala ben inanamadim çünkü.9 mayis normalde reglim fakat adetinin 13. Günü yumurtlama oldu oyuzden 5 - 6 mayis bekliyorum birkaç kişiyle daha konuştum onlarda çok küçükse boyle cikar felan diyolar kafam çok karisti ya sağlık ocağı nerde bilmiyorum yeni tasindik hamile olmayip ikinci çizgi cikma ihtimali olabilirmiş ki valla kafam karmakarisik
Ben 1 hafta geciktikten sonra hastaneye gittim neredeyse emin olmuştum artık hamile olduğumdan. o 1 haftayı beklemek tam bir işkenceydi yalnız :/ hastanede kan tahlilinin sonucunu beklerken karşıdaki eczaneden gebelik testi aldım ve aynı senin gibi hafif silik bir ikinci çizgi gördüm.Kan testinin sonucu pozitif çıkınca dünyalar benim oldu tabi ama bir kaç hafta sonra hatıra olsun diye yeni bir test yapayım dedim elimdeki gerçekten çok silik çünkü onu hiç beğenmedim. 8 haftalık hamileykende ikinci çizgim silik çıktı :) zaten görünür olması bile yeterli diyorlar genelde 2. çizgi için. azıcık daha sabır bat'ına az kalmış inşallah hayırlı haber alırızAllah razi olsun canim TESK.ediyorum. senin testin nasil cikti ben iki tane yaptim çok zor görünen hayalet çizgiyi gördüm ama inanamiyorum günüm geçmediğinden inanmak zor geliyor ya yoksa diye korkuyorum napacagimi bilemiyorum sevinemiyorum ama üzülmektedir istemiyorum
Bu arada bu attigim testi ilk idrarla yapmadim.elimde test var canim yarin sabah yaparim inş.vardirelinde testin varsa yarın yine ilk idrarla tekrarla testini koyulaşma var mı yok mu görelim
İnş.canim inş.vardır bu heyecan boşuna değildir korkuyorum dun iki testtede silik cikti yarin ilk idrarla yapayim inş.yaniltmaz beniBen 1 hafta geciktikten sonra hastaneye gittim neredeyse emin olmuştum artık hamile olduğumdan. o 1 haftayı beklemek tam bir işkenceydi yalnız :/ hastanede kan tahlilinin sonucunu beklerken karşıdaki eczaneden gebelik testi aldım ve aynı senin gibi hafif silik bir ikinci çizgi gördüm.Kan testinin sonucu pozitif çıkınca dünyalar benim oldu tabi ama bir kaç hafta sonra hatıra olsun diye yeni bir test yapayım dedim elimdeki gerçekten çok silik çünkü onu hiç beğenmedim. 8 haftalık hamileykende ikinci çizgim silik çıktı :) zaten görünür olması bile yeterli diyorlar genelde 2. çizgi için. azıcık daha sabır bat'ına az kalmış inşallah hayırlı haber alırız
Normal gebelik testlerindense erken gebelik testleri daha iyi sonuç veriyormuş aklında bulunsun canım. Bİraz daha maliyetli ama doğruluk payı çok daha yüksekmiş. Ben yaşadığım ilçe itibariyle o testlerden bulamadım, bulduğuma razı oldum imkanın varsa onlardan biriyle yap testini.Bende heyecanladım senin adına yaa dualarım seninle hadi inşallah :)İnş.canim inş.vardır bu heyecan boşuna değildir korkuyorum dun iki testtede silik cikti yarin ilk idrarla yapayim inş.yaniltmaz beni