- 24 Şubat 2016
- 169
- 38
- 98
- 34
- Konu Sahibi safiye-tanrkulu123
-
Eki Görüntüle 1821312 kızlar sizce ??
kızlaaaarrr merhabaaa.. öncelikle rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah. ben 9 aylık evliyim ve çocuk istiyorduk ama olmamıştı. bu ayın 6sında catlatma iğnesi vuruldum. iğneden 12 gün sonra falan gebelik testi yaptım negatifti. ama bugün mide bulantısı başladı ve kan tahlili verdim yarına çıkacak. sabredemedim test aldım yine yaptım. ve birinci çizgi kırmızı. ikinci çizgide belli. oda pembe. sizce hamilemiyim yaa bu durumu yaşayan varmı arkadaşlarım ikinci çizgi silik çıkar zaten diyo bide testin kutusunda gebeliğin çok erken dönemlerinde düşük hcg seviyelerine bağlı olarak çizgilerden birisi çok açık kırmızı olabilir. çok açık kırmızı bile 2.çizgi olarak kabul edilmelidir. sonuç gebe diyor.
Selam canım, konunu teee gerilerden buldum, aralarda kaynamışsınmerhaba arkadaşlar benim adetim bugün 4. günüydü gecikti sabah test yaptım pozitif çıktı acaba bu evde yapılan testlerin doğruluk payı ne kadar idrarda pozitif çıkıpta kanda negatif çıkma ihtimali varmı
Merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim herkes kendince bir imtihan yaşıyor burda onu farkettim bende anne olmak isteyenlerdenim her okuduğum belirtiyi de yasayanlardanim ne yazık ki ank.da memorial hastanesinde tup bebek dr.u Aygül demirol a gittim ve beni allak bullak etti para almak için senin doğal yolla asla çocuğun olmaz dedi yumurta rezervin az falan dedi tek çözüm tüp bebek dedi neyse hepsi palavraymış çok şükür şimdi Acar koç diye bi profesöre gidiyorum senin de eşinin de durumu gayet iyi korkmayın yaşınız da iyi dedi (2016) nisan ayında klomene başladım tarihlere uyduk falan neyse bugün hafif bi kanama geldi ama devamı yok umudumuzu kaybetmeyelim ve en önemlisi birbirimize dua edelim bu arada adetim 4gün gective hamilelik testinde silik sekilde ertesi gün bi cizgi çıktı su an ne yapmalıyım hic bilmiyorum benimle de tecrübelerinizi paylaşır mısınız
evet canım Allahıma bin şükür oldu 6. haftaya girdim tahminimce dr bişey demedi gerçi ama
malesef bu ay da hüsranhemen kan testi yaptırmalısın canım
malesef bu ay da hüsran
Kizlar testlerin yanlis cikma ihtimali varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?