- 27 Ekim 2011
- 2.488
- 31
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım regl günün geçmişse ve geç döllenme falan değilse idrar testi doğru neticeyi verir ama regl yani adet günün geçmemişse idrar testi doğru sonuç vermez ama evet idrar testleri için genelde sabah yapılması tavsiye ediliyor.en kesin sonuç kan testidir,orada hcg ne bakarlar ve çıkar,dayanamıycam bakıcam dersen git yap idrar testini,sonuçtan tatmin olmazsan sabah bir daha yap ama dediğim gibi en güzeli kandan baktırman.eğer istediğin birşeyse dilerim pozitiftir.
eger gebelık varsa aksam ıdrarı bıle olsa çıkıyr şekıl a benım ornek gece 11.30 da çıkmıştı.bıde hemen atma yenıyse bıle gebelık yarım saat ıçındede çıkabılıyor
Ben normalde mesela bi ayın 10unda hastalanıyorsam öteki ayın 13 14ünde hastalanıyorum tekrardan.. Geçen ay 8 aralıkta hastalanmıştım bu ay hala gelmedi Dün bir test yaptım ama sabah değildi. Tek çizgi çıktı. Hala adet olmadım hamile olabilirmiyim acaba Aslında korunuyoruz ve şuan düşünmüyoruz çocuk felan
Ben normalde mesela bi ayın 10unda hastalanıyorsam öteki ayın 13 14ünde hastalanıyorum tekrardan.. Geçen ay 8 aralıkta hastalanmıştım bu ay hala gelmedi Dün bir test yaptım ama sabah değildi. Tek çizgi çıktı. Hala adet olmadım hamile olabilirmiyim acaba Aslında korunuyoruz ve şuan düşünmüyoruz çocuk felan
bazen kadınlarda bildiğin gibi adet düzensizliği yada gecikmeler oluyor,mesela ben çok düzenli adet olan biriyimdir ama 2 kere 15 gün gecikmişliği olmuştur,bu bazen olabiliyor.bu arada unutmaki canım hiçbir korunma yöntemi garanti değildir,hamilede olabilirsin,hakkınızda hayırlısı artık.ayın en geç 12 sinde olman gerekiyor desek bile onuda 1 hafta geçmiş,bir doktora gitsen baksalar,belki hamilesindir yada kist falan vardır yada belkide hiçbirşeyin yok,ben doktora gitmeni tavsiye edrim,kafan rahatlar.
idrara beta hcg daha geç geçiyor ama eğer reglin geçmişse idrarda çıkar benim 2 gün geçmişti ve akşam yapmıştım testi çıkmıştı.
cnm iyice emin olmak istiyorsan en doğru sonucu kan testi verir.
cnm ınsallah vardır ne guzel olur aldıgım donun modası gecıcek yoksa:)))
sen test al bıdaha yap ama beklet sılık fılen çıkmadımı hıç çöpe kac dk sonra attın
normalde sabah idrarıyla diyorlar ama ben bi testte '' eğer gününüz 10 günü geçtiyse ilk idrar dışında da uygulanabilir..ama gecikme olmadıysa ilk idrarda kullanın '' (cümle tam böyle olmayabilir )gibi bişeyler yazıyordu...
1-2 gün daha bekleyim haftasonu da hastalanmazsam pazartesi giderim artık hastaneye
Alcam bir daha test. Silik milik hiç çıkmadı. Aman kız Şimdilik olmasın Allah isteyene versin. Donun modası geçmez :)